Ilkimmmm Offff Allahımmmm nolur gerçek olmasın😢😢😢 ağladım kendi evladınızı koyun yerine başkada bişey demiyorum
Ilkimmmm seninanonim burda bir anne evladı söz konusu kimse hayvanı savunmasın sakın eğer savunuyorsa asıl hayvan odur!!!
Barlas_mom Merve43 Kesinlikle ağzı olan konuşuyor işte hanımefendi cahillikle suçluyor bir de üstelik tam bir fiyasko
Merve43 Barlas_mom canm bunlar hiç yaşam mücadelesi vermemiş kendi canlarının ya da evlatlarının canının derdine düşecek birsey yasamamışlar belli ondan böyle atıp.tutuyorlar yok sokakta köpeğin yaşam hakki duvarda sineğin yaşam hakki ve benimki bir diye. Bir musibet gelse bakalım can derdine düşseler diyebilecekler mi benim evladımin yaşam hakki ile sineğin köpeğin bir diye. Insanlar ne dertler ile uğraşıyor ne mücadeleler veriyor hayatta kalmak için ya da eşini evladını vs. Yaşatmak için. Bir de onlara soralım bakalım sizin yaşam hakki ile sineğin bir mi diye. Bir sinek bile oldurmemisler hayatları boyunca baksana odalarına giren sineğe gel canım beraber uyuyalım diyor herhalde bunlar
Barlas_mom bohemianmom Bugün size acıyarak günü bitiriyorum yazık sizin gibi insanlar olduğunu düşünerek üzülüyorum. Allah size akıl fikir versin 😅
Tubatgn DevrimciAnne Annelerin kendi aralarında bilgi paylaşımı yapabildiği bir forum. Anne ve Bebek ile ilgili her şey burada. Türkiye!nin en büyük anne bebek platformu. Happy Kids’tesiniz 🤗🤗🤗 Siz sanırım yazdığım ‘program’ lafına takıldınız 🙃
DevrimciAnne bohemianmom o evlerde sizler bizler oturuyorsak gerçekten hayvanlara değer veriyorsak sokaklarda başıboş uyuz olmuş mantar olmuş uzuvları yaralı hayvanlar olmamalı hayvan sevmek değil bu resmen muhalefet olayımda nasıl olursa olsun durumu sokak hayvanlarına devlet hazinesini olan alanlara yaşam alanları yapılmalı gönüllü ücretli insanlar tarafından bakılmalı kısırlaştırışmalı ve rehabilite edilmeli hayvan sevmek değerden geçer değer verilenin daha iyi ortamda olması gerekir 2 başına okşamakla biraz mamayla hayvan sevilmez önce sevme kavramını mı öğrensek
bohemianmom DevrimciAnne önce okumayı mı öğrenseniz o zaman ben en başta ne demişim ? Belediyeler kısırlaştırmalı demişim değil mi bir hekim olarak sevgiyi sizden öğrenecek değilim. İki başını okşamak mama vermekten çok daha fazlasını yapıyorum. Ayrıca yine belediyeler bu hayvanların bakımına SOKAKTA destek vermeli çünkü bu hayvanlar hiç bir yere kapatılamaz bu yaşam hakkına gasp olur.
DevrimciAnne Tubatgn bebek dışında daha fazla paylaşım olduğu için bebek kısmı bana pek uyumlu gelmedi 🫣☺️
Tubatgn DevrimciAnne Her konunun etiketi mevcut annemiz. Bunalan, sıkılan ve derdini anlatmak isteyen annelerimiz de var. Onları da düşünmemiz lazım 🤗
bohemianmom Tubatgn post amacından şaştı iyice nefret söylemi ve hedef göstemeye yönelik bir post oldu bu postu kitleyin ya da kaldırın bu ne böyle hayvanlar öldülsün diyen bile var sinirlilerim bozuldu
DevrimciAnne bohemianmom hım hekim olunca insani duygular daha fazla mı oluyor 🤦🏻♀️ Bu yüzden mi bizden öğrenecek değilsiniz bu arada ben ünvan vs eklemedim siz neden ekleme ihtiyacı duydunuz ki egonuzu törpülemeyin bir çok ülke gezdim sokak hayvanları sadece gelişmemiş ülkelerde gelişmiş ülkelerde göremezsiniz evet hayvanlar bir yere kapatılamaz ama önüne geçilemiyorsa kapatılır kapalı cezaevi değil tabi 🤣 benim çocuğuma x bir hayvan zarar verse gözümü kırpmadan cezası ne olursa olsun gerekeni yaparım 👋 siz HEKİM olarak devam 🤣
Barlas_mom Merve43 Umarım başlarına gelince tecrübe etmezler böyle birşeyi. Bunları toplumdan soyutlamak gerek gerçekten bunlar gibileri çoğalmasın
Leylamoznur seninanonim şimdi ben hayvansever bi insanım çok haklısınız insanlardan ve çocuklarda önemli ama şu acıdan bakmanızı istiyorum insanlardanda kötü olanlar var sokak hayvanlarına şiddet uygulayan ve hayvanı kışkırtan ve insanlara saldırmasına sebep oluyolar yoksa bende anneyim asla istemem böyle şeyleri ama keşke devlet barınaklara iyi baksa para karşılığı hayvan satımını yasaklasa o kadar güzel olucak ki
bohemianmom Barlas_mom Canım selamı var bizim samimin sana hepimiz bir değiliz diyor bizden bi ellerini dillerini çekseler diyor bu kadar nefret söylemi ile çocuklar çok sağlıklı büyümez diyor. 
Barlas_mom bohemianmom nefret söylemi yapan sizsiniz hanımefendi biz hayvan düşmanı değiliz başıboş hırçın gezen saldıran köpekler den bahsediyoruz siz uysal bir köpek paylaşıp acitasyon yapamazsınız burada vahşice öldürülen küçücük çocuğun videosunun altına utanmadan aile neredeymiş yazabiliyorsunuz Allahım sizi ıslah etsin lütfen benden uzak durun sinir bozuyorsunuz !!
bohemianmom Barlas_mom Siz gerçekten okuduğunuzu anlamayacak kadar eğitimsizsiniz sanırım ben ailesi neredeymiş gibi bir ifade kullanmadım. Küçücük bir çocuğun ölümüne saygısızlık yapacak değilim kendiniz gibi nefret kusan boş konuşan biri sanıyorsunuz beni. Hayvanlardan bahsetmiş olmasaydık da ebeveynini sorgulardım annesi neredeymiş bile demedim bu da bana göre cinsiyet ayırımına girer çünkü çocuğun başına bir şey gelince önce anne suçlanır ben “EBEVEYNLERİN DE DİKKATLİ OLMASI GEREKTİĞİNDEN BAHSETTİM” abuk subuk konuşup cımbızla kendinizi haklı çıkartmak için boş yorumlar yapmayın. Allah sizi ıslah etsin bence. Hadsiz!
DevrimciAnne Barlas_mom bırak canım ya o kendini ispatlama çabasında HEKİM miş bundan dolayı bizlerden daha iyi düşünürmüş 🤣 kaldı ki kariyerini öne atan insanların kesinlikle ezikliği olduğunu düşünmüşümdür kendini ispatlama vs bir çok dernekte gönüllü çalışıyorum sokak hayvanları adına ama ben kalkıp benden daha mı iyi bileceksin gibi bir söylemde bulunmadım bu hekim kişisine 🤣
Merve43 Barlas_mom vahşice öldürülen küçücük çocuğun videosunun altına utanmadan aile neredeymiş yazabiliyorsunuz bohemianmom Siz gerçekten okuduğunuzu anlamayacak kadar eğitimsizsiniz sanırım ben ailesi neredeymiş gibi bir ifade kullanmadım. bohemianmom Elbette ki çocuk için üzüldüm ancak küçücük bir çocuk yolun ortasında bir köpek geliyor iki geliyor üç geliyor tüm bunlar olurken ailesi nerede? Yani kusura bakmayın ama gördüklerimizi söyleyince de biz suçlu olmayalım. Bakin cümleleri alt alta alıntıladim. Anne ya da ebeveyn ile ilgili yazdığıniz kısım ile ilgilenmiyorum. Anlatmaya çalıştığım arkadaşın yorumu altına yazdiginiz. Ve daha öncesinde bana yazdığınız. Konu anneden vs. Uzak yani umarım anlamışsınızdır artik
Merve43 bohemianmom Elbette ki çocuk için üzüldüm ancak küçücük bir çocuk yolun ortasında bir köpek geliyor iki geliyor üç geliyor tüm bunlar olurken ailesi nerede? Yani kusura bakmayın ama gördüklerimizi söyleyince de biz suçlu olmayalım. bohemianmom yukarıda alıntı yaptığım yer senin cümlen ya gayet de ailesi nerde yazmissin böyle bir ifade kullanmadım diyorsun ne yazdığını bilmiyorsun sen herhalde
Merve43 bohemianmom Siz gerçekten okuduğunuzu anlamayacak kadar eğitimsizsiniz sanırım ben ailesi neredeymiş gibi bir ifade kullanmadım. bohemianmom Elbette ki çocuk için üzüldüm ancak küçücük bir çocuk yolun ortasında bir köpek geliyor iki geliyor üç geliyor tüm bunlar olurken ailesi nerede? Yani kusura bakmayın ama gördüklerimizi söyleyince de biz suçlu olmayalım. Bakın ikisi de sizin cümleniz. Ben daha da size bisey demiyorum. Yok annesi demedim ebeveyni dedim filan saçmalamayın bari. Yukarıdaki iki cümleyi okuyabiliyoruz şükür
bohemianmom bohemianmom Hayvanlardan bahsetmiş olmasaydık da ebeveynini sorgulardım annesi neredeymiş bile demedim bu da bana göre cinsiyet ayırımına girer çünkü çocuğun başına bir şey gelince önce anne suçlanır ben “EBEVEYNLERİN DE DİKKATLİ OLMASI GEREKTİĞİNDEN BAHSETTİM” abuk subuk konuşup cımbızla kendinizi haklı çıkartmak için boş yorumlar yapmayın. Merve43 Bak canım insanın asabını bozma burada anlatmışım annesi değil ebeveyni dediğimi yani ailesi dediğimi söylemişim sen ne cahil insansın ya okuduğunu anlamaktan acizsin gelmişsin laf sokmaya çalışıyorsun.