yarenaslan ya bu kadar acımasız, vicdansız olunmamalı bence. Bizlerde anneyiz, bizimde yavrularımız var evet onlara zarar gelsin istemiyoruz, zarar gelmesini de savunmuyoruz ama onlar da can, onların da yavruları var bizden tek farkları bizim gibi akıl kullanamıyor olmaları onun dışında bizimki de can, onlarınki de can
Kaldı ki toplansın diyenler birde demişler ki yemek veriyorum falan, yahu verme o zaman gelmesin senin mahallene bu kadar rahatsızsan. Hayvanlar da zaten meraklı değildi sokaklarda yatmaya.
Size temin ederim bir gün barınağa besleme yapmaya gittim, barınak ormanın içinde bi arazide, köpekler barınağa sığmamış taşmış ormanın içine. Veteriner deseniz yerinde yoktu, mesai saati içerisinde barınakta veteriner yoktu, yaralı hayvanları muayene ettikleri zeminin üzerinde toz içerisinde kalmış gazete vardı onun üzerinde muayene ediyorlardı, ölen hayvanları bi odada biriktirmişler yani gerçekten suçlu hayvanlar mı yoksa insanlar mı ben bunu anlatmaya çalışıyorum denetleme yok, sorumlulular görevlerini yerine getirmiyor diye HİÇBİR CAN ÖLÜMÜ HAKETMİYOR