Sulemsi78 Migrosta biogurme labne var en temiz en az tuz oranı olan onu buldum araştırmalarım sonucu genellikle de hazır alıp veriyorum yapacak fırsatım olmadığında
Betelgeuse_ kkurt9417 hic yapmadim ben ama labne iyi degil islenmis peynir oldugu icin. En cok whey proteini lorda varmis. Ben disardan alip veriyordum. Avakado yumurta lor peyniri zeytinyagi karistirip pure yapiyordum ama artik buyudu yemiyor lor falan😁
Ftmmm111 kkurt9417 rica ederim hatta bugün tekrar aldık 3 tane stokladık indirime girmişti😂 belki sizin orada da indirime girmiştir. Normalde 50 tl civarı 39 a düşmüştü bizimkiler kaşık kaşık yiyor aşırı seviyorlar süzme yoğurt gibi 🥰
Kk41 benoyleuygungordum_ o lor olmuyor süt kesiği oluyor. Süt fermente olmadığı içinde bir yararı yok maalsf
benoyleuygungordum_ Kk41 nasıl yani fermente ne demek. İnternette lor tarifi yazınca bu çıkıyor ama bende böyle yapıyordum🥲
Mercosey benoyleuygungordum_ peynir gibi olmuyor cidden süt kesiği oluyor hani elbette iyidir yenir de. Esas gerçek lor isterseniz file markette kelle loru var yağlı sütten yapılıyor. Bir de normal markette satılan lorlar da yağsız sütten yapıldığı içni çok çok bir besin değeri yok. Ben normal süzme peynir labne dil peyniri kaşar falan veriyorum.
Kk41 benoyleuygungordum_ Ben pasalıgıdatire den alıyordum loru instagram da var sayfası. minik minik bölüp buzluga atıyordum yiyeceği kadar akşamdan çıkartıyordum uzun süre gidiyor
benoyleuygungordum_ Mercosey bulunduğum şehirde file market yok maalesef 🥲 acaba her zaman yağ vs aldığımız süt ürünleri satan yerden açık olarak lor peyniri alsam olur mu
benoyleuygungordum_ Kk41 ayy size çoook teşekkür ederim hiç bilmiyordum 🙏🏻 iki gündür de lor alabileceğim bir yer arıyorum bulamadım da olanlara da güvenemedim dediğiniz sayfaya bakıyorum hemen tekrar çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻