Yasemin_meva Kesinlikle kucakta çok rahat oluyor küveti kaldırdım hatta o kadar zor oluyorduki tutmak. Kucağımda yıkıyorum yıkanırken emiyor bide hanımefendi keyif yapıyor sonra bornozu giyip bebeğimi giydiriyorum sürekli eşimiz annemiz yanımızda olmuyor
Wanderlust purpleblue birlikte yikanmak derken ben yikanmiyorum birlikte giriyoruz dusu ona gelicek sekilde ayarliyorum kaymasin diye uzerime t shirt kucagimda bebis tek elle tutarken diger elimle temzileme islemini yapiyordum 6.ayindan itibaren de yere oturtup o sularla oynarken ben de arkasindan yikayip durulamaya basladim. Evde biri varsa onu yikadiktan sonra bebegi ona verip kendim yikandim kimse yoksa onunla beraber ben de ciktim
Mdnlna Celik02 başarabilirsin sana inanıyorum olcak sen yaparsin güçlu bir annesin ,, gaz veriyom şuan oluyomu🤣🤣🤣🤣 tamam tamam neyse yoksa bende yani kendi başıma yapamıyorum illa eşimle yaptiriyom hiç yalnız yaptırmadım kızımı sizde bana gaz verin 🤣🤣🤣
Celik02 Mdnlna çokk güzell gaza getirdiniz teşekkür ederimm 😂 bizz annelerin başaramayacağı hiç bir şey yok bencee bu o kadarr basit bir konu kii umuyorumm kii sizde bende başarıcazz 😄
Zynpdlcftc Celik02 kızım 29 günlük geçen günlerde tek başıma yıkadım diz daha kolay yıkarsınız korkmayın
Nida_poyraz Celik02 zorlanmazsın canım bende 40ı cıkana kadar yıkayamadım sonra alıştım mecburdum çünkü babası akşam 10/11gibi gelıyo o zamana kadar da uyumuş oluyordu mecbur kalınca alıştım gitti sende dene col rahatlarsın
Esma_2834 Celik02 hiç korkma canim küvet filesi kulan çok rahat oluyor düşürürüm korkusu da yok bence yapa bilir sin 🥰🥰
Agg2408 Celik02 bebeğim doğduğu zaman bir kaç defa üst komşum sağolsun yardım etti sonra hep kendim yıkadım küvete file takıp yatırım yıkıyorum doğmadan önce YouTubedan videolar izlerdim tabi ilk doğunca cesaret edemedim arkadaşımdan yardım aldım dediğim gibi sanırım maksimum 3-4 kezdir
yagmurkokusu_ CmreKSidar ama çok rahat oluyor küvette su doldur dök et zor küvette sadece oynasın diye arada sırada sıcak olursa hava kullanıyorum kirleri yumuşasın 😂😂
CmreKSidar yagmurkokusu_ yani benimki oturacak kıvama gelince küvette bende oynatırım ama bu çok rahat koca şeyle uğraşmıyorsun ☺️
yagmurkokusu_ CmreKSidar aynen bazen evin içine getiriyorum üstünde yatıyor ediyor ev içi de rahat birşey şoka gelmişti.
Yagmur_24 Celik02 yaparsınız kolunuzla destekleyin evirin çevirin artık ele geliyorlar merak etmeyin halledersiniz
Wanderlust Celik02 kesinlikle ilk 1 ay bebek kuvetinde bize iskenceye donuyordu ciglik cigliga o fileye sirt ustu yatmak demek ki huzursuz hissettiriyormus biz de alelacele bize de ona da travmatik bir banyo rutini vardi sonra biri onerdi sag olsun o gunden beri hem suyu sevdi hem huzurla yikandi uzun uzun tertemiz yapana kadar dondure dondure yikadim hep miss cicek 🌸😊
Celik02 Adenmoms68 off gerçekten istediğim yere su dökmüyo ben çocuğun farklı yerini o farklı yerini yıkıyoo gerçekten zamanı geldi yarından itibaren kendim yıkıyorum 😄
Poyrazin_annesii Küvette yıkıcaksan eger içine banyo süngerı al bebegı üstğne yatır yıka cok rahat oluyor. Bn fıleyle cok zorlanmıstm bebek yuvarlanıyodu üstünden
Celik02 Poyrazin_annesii küvvette yıkıyoruz filemiz var ama o çok güvensiz asla yatıramıyorum üstüne oturduğumuz zamanlar gelse de banyo oturağı alsaam çok rahat olcak
Poyrazin_annesii Celik02 dedıgım gıbı fıle cok zor oluyor. Banyo süngerı al koy kuvetın ıcıne. Hem bebek suyun ıcınde duruyor üşümezde
Ahsenlivaninannesi Celik02 kizim 5 ay 27 günlük sadece 1 defa yanliz yıkamaya çalıştım ama yapamadım çok hareketli oluyo sumu dökeyim yıkıyımmi tutuyım mı bilemedim yapamadım valla ben ya eşimle yada annrm geliyo onunla yıkıyorum kızımı:)