Poyrazannesi0 Mlk16 bizde bayrama kaş Kalkan tarafında kiraladık villa sepetim sayfasına bakabilirsiniz
Mlk16 Poyrazannesi0 arkadaşım yıllardır tatilsepetinden tutuyor çok memnun bende ordan tutacağım sanırım, çok güzel villalar var orda ya
_Teacher-mom- Anne-canan ay ne bidon kafalısın sen ya.😂 Açık olanlar da gidiyor fakat çevreden görünmüyor böyle tercih edenler için.
Anne-canan Elakuzusu İslami otel kadar saçma bir tanım görmedim İslami ne ya 😂😂😂😂 aileye uygun dersin anlarım da yani
_Teacher-mom- Noname21 @Anne-canan bu gözlük kafa kasten benim yorumlara yazarak kendi mantığınca beni demoralize etmeye uğraşıyor ama nafile.😂😂 cevap vermeyin şu platin kafalıya.
Selina Mlk16 canim burdanda bakabilirsin https://www.airbnb.nl/rooms/51700525?_set_bev_on_new_domain=1686986444_MWZlNDU1ZTA4ZDBj&source_impression_id=p3_1686986444_Mp8v%2BoYiepyOtHKk&check_in=2023-08-12&guests=1&adults=1&check_out=2023-08-19 Fethiye Ovacikta kaldik Villa Eftalda cok memnun kaldik arabayla Oludenize 10 dakika yaninda villalar yok az ilerde var. Buyuk bir bahcesi vardi, oturma odasi, mutfak ve odalari cok buyuk ve temiz onunde kocaman havuzu. Cocukla cok rahat edersiniz diye dusunuyorum. Bu sitede baska villalarda var bi bakin isterseniz
Sadeturkkahvesi _Teacher-mom- ben merak ediyorum bu kadar insanla dalaşıyo saçma sapan konuşuyo ama askı yada uyarı almıyo garip.. @Noname21
Kadifemsii Mlk16 biz kalkanda kiraladık geçen yıl tepede olduğu için aşırı esiyordu yani villada havuza pek giremedik bu sene de fethiyede kiraladık daha merkezi bi yerde olduğu için sıcak olur diye düşünüyorum . Eylülde eser tepeler ya
Mlk16 Kadifemsii bizde ona dikkat ediyoruz arkadaşlarımız her sene gidiyor tecrübeliler oraları iyi biliyorlar onlara atıyoruz iyi yada kötü diyorlar tepelerdeyse olmaz kötü yeri diyorlar