Gunduz47 Kızlar Tekirdağ taraflarında falan bildiğiniz villa var mı İstanbul’a yakın bir yer istiyorum
Duygudikicidkc Mlk16 Kayaköy tarafı tamam yazarım ama arkadaşım sinek ve arısı meşhur dedi e tabi sıcagıda
Zeynepsametaras Mlk16 Bizde eylülün ilk haftası gidicez inşallah fethiyede kiraladık 8 kişiyiz toplam 23 bin e
Mlk16 Zeynepsametaras biz eşim ben ve kızım üst limitimiz 15 bin. Eylülün ilk veya ikinci haftası düşünüyoruz bizde
Poyrazannesi0 Mlk16 bizde bayrama kaş Kalkan tarafında kiraladık villa sepetim sayfasına bakabilirsiniz
Mlk16 Poyrazannesi0 arkadaşım yıllardır tatilsepetinden tutuyor çok memnun bende ordan tutacağım sanırım, çok güzel villalar var orda ya
_Teacher-mom- Anne-canan ay ne bidon kafalısın sen ya.😂 Açık olanlar da gidiyor fakat çevreden görünmüyor böyle tercih edenler için.
Anne-canan Elakuzusu İslami otel kadar saçma bir tanım görmedim İslami ne ya 😂😂😂😂 aileye uygun dersin anlarım da yani
_Teacher-mom- Noname21 @Anne-canan bu gözlük kafa kasten benim yorumlara yazarak kendi mantığınca beni demoralize etmeye uğraşıyor ama nafile.😂😂 cevap vermeyin şu platin kafalıya.
Selina Mlk16 canim burdanda bakabilirsin https://www.airbnb.nl/rooms/51700525?_set_bev_on_new_domain=1686986444_MWZlNDU1ZTA4ZDBj&source_impression_id=p3_1686986444_Mp8v%2BoYiepyOtHKk&check_in=2023-08-12&guests=1&adults=1&check_out=2023-08-19 Fethiye Ovacikta kaldik Villa Eftalda cok memnun kaldik arabayla Oludenize 10 dakika yaninda villalar yok az ilerde var. Buyuk bir bahcesi vardi, oturma odasi, mutfak ve odalari cok buyuk ve temiz onunde kocaman havuzu. Cocukla cok rahat edersiniz diye dusunuyorum. Bu sitede baska villalarda var bi bakin isterseniz