Ozge_5555 Ozgzcn bnde 6.ay aşısını yaptirdigimda 9.ayda da aşısı var dedi aşı tarihi açıldığında Arıcam dedi bana sağlık ocağındaki ebe
Babyygtcn Ozgzcn akşam ağladı biraz ertesi gün bişeyi yoktu. Ama ebe vücudu kızamık gibi dökebilir biraz normal demişti 5 6 tane benek benek çıktı şuanlık onun haricinde ateş vs yapmadı
Mucizexx Ozgzcn sağlık bakanlığı ölüm olmadığı açıklamasını yaptı. Bi doktorunda kesinlikle yaptırmayın diye bi söylemi var ne yaptıracağımı şaşırdım
MinikPandam_ Ozgzcn biz saygımdan önce de 9. Ayda olacağımızı biliyorduk. 1 yaşına alınmıştı ama normalde 9. Ay aşısı kkk
Agg2408 Ozgzcn bebeğim şuan 9 ay 28 günlük ben tam 9 aylık olduğunda yaptırdım beni kimse aramadı gidip kendim yaptırdım
bilgekizinannesi Ozgzcn yaptırın derim riske atmayın bizim alerjiden dolayı yapılmadı bin pişman oldum keşke yaptırsaydım korkuyla yaşadım 1 yaşta yapıldı ama keşke 9 ayda da yapılsaydı
Doga_sever Ozgzcn Saglik bakani aciklama yapti,ölumler kizamiktan degil, aids hastaligindan. Saglik ocaginin gorevi, asi yapilacagi zaman aramak. .. 9. Ayda da yapiliyor. Oyle uygun gorup aramislar demekki sizi.