Ftmnrdgr Bize 6. Ay aşısına gittiğimiz de demişlerdi 9. ayda aşı var diye. Bebeğim 6sında doğdu karta 9unda yazmışlar aşı için, 8inde aradılar aşı vardı unuttunuz mu diye
Babyygtcn Ozgzcn akşam ağladı biraz ertesi gün bişeyi yoktu. Ama ebe vücudu kızamık gibi dökebilir biraz normal demişti 5 6 tane benek benek çıktı şuanlık onun haricinde ateş vs yapmadı
Menekse16 asrinhatasi bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum ama ilki bizde ağır geçti menenjit aşısının korkuyorum
Julo Ozgzcn aslinda var. biz yanlis deilsem 2 yd 3 ay once kizimin doktoru ile KKK asisini konustuk 9. Ayda yapilacak. Oncelikle Hemogram verilecek demisti. Aile hekimindeki rutin kontrolde de doktorunuzla konusundediler zaten onden bilgilendirilmistik asi randevusunu olusturduk.
asrinhatasi Menekse16 biz ilkinde ysşamadık her bebeğin bünye farklı tabi ama 1 gün 2 gün yaşanıyor zorluklar aşı mühim
Ozge_5555 Ozgzcn bnde 6.ay aşısını yaptirdigimda 9.ayda da aşısı var dedi aşı tarihi açıldığında Arıcam dedi bana sağlık ocağındaki ebe
Mucizexx Ozgzcn sağlık bakanlığı ölüm olmadığı açıklamasını yaptı. Bi doktorunda kesinlikle yaptırmayın diye bi söylemi var ne yaptıracağımı şaşırdım
MinikPandam_ Ozgzcn biz saygımdan önce de 9. Ayda olacağımızı biliyorduk. 1 yaşına alınmıştı ama normalde 9. Ay aşısı kkk
Agg2408 Ozgzcn bebeğim şuan 9 ay 28 günlük ben tam 9 aylık olduğunda yaptırdım beni kimse aramadı gidip kendim yaptırdım
bilgekizinannesi Ozgzcn yaptırın derim riske atmayın bizim alerjiden dolayı yapılmadı bin pişman oldum keşke yaptırsaydım korkuyla yaşadım 1 yaşta yapıldı ama keşke 9 ayda da yapılsaydı