Mervengin Busrayvz bir de bu ilacı 3 4gunden fazla kullanmayın eczacı ve doktor öyle demişti bize.En fazla 4gun kullanın zaten baya bı ferahlama olacak inşallah görürsünüz ama yine de doktorunuza danışın.Simdi bize iyi gelen size nasıl gelir bilemem
Zumra_Fatma Busrayvz evet canım benim kizim ilk pisik oldu baya bi sure sonra bi baktim ki dişi kabarmos dis pisikde yapabiliyor sudokrem ve bepanthol surebilirsin ben kullaniyorum iyi gekiyo
Blnmyndnklm Zumra_Fatma sudokrem kullanmayin bend ebilmeden kullandim iceriginde cinsiyet hormununu degistiren maddeler var zaten son zamanlarda herseye katiyolar. İcerigi yuzde yuz kimyasalmis ogrendigimde biraktim hemen
tatlikizim Busrayvz süt ürünlerine veya cevize alerjisi olmadığından emin misiniz? Bunlar alerjik bedinler belki onlar kızartıyordur.
Cimcikbasan Busrayvz Geçmiş olsun. Benim bebeğimin de poposu pişik olmuştu, kanadı. Hatta buraya konu açmıştım. Öneriler sayesinde hamazinc aldım Allah razı olsun buradaki annelerden ❣️ çok iyi geldi. İçeriği temiz, çinko içeriyor
Blnmyndnklm Sudokremin icerigi cok kötü bende bilmeden 5ay kullandim mustela icerigi temiz onu kullanabilirsiniz veya en etkilisi kirmizo kantaron yagi
1pekmom_ Bende pişik için bıttım özünü çok duydum saçları içinde çok iyi geliyormuş ve saha bisürü şey. Aldım henüz pişik olmadı olduğunda deneyeceğim çok faydasını görenler var ve doğal ürün