Merhaba, bebeğim 8 aylık, düzeltilmiş 6 aylık. Yaklaşık 10 gündür geçmeyen pişiği var(popo deliğinin etrafı kırmızı) Her kakasından sonra poposunu yıkıyorum. Bezini uzun süre tutmam sık sık değiştiririm. Kaka sayısında da bir problem yok hemen hemen günde 2 3 kere yapar. Günde 2 kere duş aldırıyorum. Altını açık bırakıyorum. Bezini bağlamadan önce kuruluyorum, havalandırıyorum. Penaten, Zeytinyağı, kantaron yağı, hametan fito, arko krem ne sürdüysem fayda etmedi. Acaba yedikleri mi yapıyor dedim yumurta ve biber salçasını vermedim, geçmedi. Süt ile besleniyor. Kendim domates, yumurta vs yemedim. Anlamıyorum ne yaptıysam geçmiyor. Kabak, balkabağı, tavuk, kıyma, pırasa, havuç, yoğurt, elma, avokado, armut, şeftali, kayısı, hurma, tereyağı, bebek lor peyniri, labne, ceviz, dut pekmezi. Ek gıdaları genelde bu besinlerle yediriyorum. Gözümden kaçan bişey mi var bunlardan pişik yapacak olan var mı? Diş çıkarmadı henüz. Doktor yakın çıkacak dedi ama gözle görülür bir kabarıklık vs yok. 2-3 aydır aşırı salyası, herşeyi ağzına götürür özellikle 1 aydır başında sıcaklık var ama gelen diş yok. Diş mi yapıyor acaba bu pişiği? Önerilere açığım