34663466 Aselzumra23 afıyet olsun canım benım bızde grupça dıyetteyız çok güzel oluyı gerçekten saglıklı beslenmek gıbısı yok
Kuzeymomss Aselzumra23 Bende diyetteyim 63 kiloyum artı olarakta spor yapıyorum. Umarım hedeflerimize en kısa süre de ulaşırız 🌸
Aselzumra23 Kuzeymomss ya spor yapabilene hayranım ben hiç sevmiyorum sadece yürüyüş seviyorum onada havalar ısınmadi bide şimdi taşınma telaşi
Kuzeymomss Ececiiim yaa bende erken akşam yemeği geç kahvaltı ediyorum hatta 3 4 gündür sadece erken akşam yemeği yiyorum, bilmeden aralıklı oruç mu yapıyormuşum 😂😂😂
Ececiiim Kuzeymomss evet bunun ismi aralıklı oruç. Emziren anne olmama rağmen bu şekilde besleniyorum hem kilo veriyorum hem kısıtlanmadan yiyorum hem de sütüm etkilenmiyo ☺️
Kuzeymomss Aselzumra23 çocukla yürüyüş çok zor oluyor bana göre ya, leslie yapıyorum inanılmaz hafifliyor insan
Deletedmom_875 Diyete basladigimin ilk günü ben de bu şekil tabak yapıyorum. 1 hafta sonra bi bakıyorum peynir bi yerde zeytin bi yerde dans ediyor svsj diyet olmuyor yapamıyorum forx5 kahve kullanmaya başladım 2 haftadir
Aselzumra23 QueenMommm afiyet olsun tabiki 😌ben normal de aralıklı oruç yapıyordm ama şuan bebeğim ile erken kalkıyorum kahvaltı erken yapıyorum 2 ana 2 ara öğün şeklinde yapacağım 1 gibi türk kahvesi bitter çikolata yedim 4 gibi erik çilek yiyeceğim 7.30 gibi akşam yemeği eşim o saatlerde geldiği için aksamsa 9 gibi yeşilçay içerim 🤗
Blg_szr06 QueenMommm sizede bol eksiler bende yakın zamanda baslayacagım instada saglıklı beslenme sayfam var grup kurarak ilerliyorum isteyen takip edebilir @aytencee_blog güzel tariflerim de var
Rez Aselzumra23 3. Günüm bugün size tavsiyem beyaz undan yapılan ekmek vs tüketmeyin karabuğday ya da tam buğday bir dilim yeterli oluyor
Feyzosumunannesi Alyadua33 Diyetisyene gidiyorum verdiklerine uyarak verdim ama tabikide 6 kilo fazlam var daha
Rez Aselzumra23 70 kiloyum bu arada boyun 1,69 ideal kilo diyor ama 65 düşmek istiyorum göbüş rahatsız ediyor beni
Aselzumra23 Rez bazen kilo az olsa bile yağ oranı fazla oluyor aslinda önemli olan tartı değil ölçüm yapmak yağdan kilo vermek bende 150 boy 64 kilo ama 55 bana çok iyi yağdan verdiğimde gebelik öncesi bu şekilde zayıflamıştm