Huluhulu cahillesohbetikestim tiens kullanıyorum pahalı ama normal pedi değiştirme aralıklarını ve içindeki petrol ürünlerini düşününce sağlığım için değer diyorum
Grupyildizi Huluhulu enfeksiyonu falan remizliyor diyor saticilar gercekten ise yariyor mu bende yeni basladm kulmajima
monami_ cahillesohbetikestim ben sadece kotex alabiliyordum çünkü alerji oluyordum ama migrosun kendi pedi hassas ciltler için olan yok böyle bir şey çok iyi.
sarmaliklahana cahillesohbetikestim 14 senedir saeece molped kullanıyorum. Günlük ped olarak da sleppy ve molped hangisini uygun bulursam alıyorum 🤭
0tulayt0 cahillesohbetikestim orkid kullanıyorum ama bazen poşet gibi oluyor bazen normal değişik yani bende önerilere bakayım şimdi paketi de çok pahalı olmuş zaten 80₺ 🤣
benkosarim cahillesohbetikestim sleepy’nin pedini kullanıyorum çok memnunum ama bazen bulamıyorum o zamanlarda molped ve Orkid alıyorum
Beraninannesii cahillesohbetikestim Kotex yada molped pure&soft bende hemen pişik oluyorum çok hasas tenim 🥲
cahillesohbetikestim Beraninannesii pure and soft denemedim bir de onu deneyeyim çok teşekkür ederim 🤭