Ebru-isil CmreKSidar heryöne olanını aldım ama sadece önde kullandım. 2 aylıkken bile kullandım yenıdoğan aparatı ile. Altına koymak için küçük bi minder oluyor.heryöne olanı tavsiye ederim
Kereminannesiii CmreKSidar ben dolap uygulamasından almıştım tek yönlü kızım 7 aylık 40 çıktıktan sonra yenidoğan aparatıyla kullanmaya başladım çok memnunum. Oğlumu okula götürürken elim kolum resmen. Çok seviyor birde uyuyor uyuyamıyor kanguruda
Deletedmom_68 CmreKSidar içinde oluyor zaten baktın yastıksız bebeğin yamulmuyor gerek yok koymazsın ben o zamanlar kullanmayı bırakmıştım yastığı
CmreKSidar dygefe her yöne mi standart mı kullanıyorsunuz bebeğim 3 aylık yenidoğan aparatı almama gerek var mı ?
Ahmthn CmreKSidar aparata gerek yok bence yastık oluyo küçücük onu poposunun altna koyman yeterli bence 😬
Ahmthn CmreKSidar her yöne aldım mükemmel bi şey elim ayağım oldu sürekli kucak isteyen bir bebekti her işimi onla gördüm
CmreKSidar Ahmthn benimde aşırı kucak istiyor 3 aylık olduğu icin yenidoğan aparatı almam gerekiyor mu ?
Ahmthn Ahmthn bn dolap uygulamasından aldım arası çırtlı oluyo zaten sen bebeğine göre ayarlarsın çırtını taşırmı bu demiştim baya kullandık
Adasenay CmreKSidar ben kullanıyorum her yöne çok memnunum .Bebeğiniz 3 aylık öpmüş yenidoğan aparatına gerek yok .4. Aydan sonra dışa dönük durmak istiyor etrafı inceliyor o yüzden her yöne olması daha mantıklı
Minel-inannesi CmreKSidar solomombaby ergenomik olarak geciyo benimki 3ayliktan beridir kullaniyorum gayet rahat. 8aylik oldu kizim eli ayagi uzadi tezgahta is yaptirmaz oldu diye sirtima asmaya basladim artik😉