CmreKSidar Her yöne kanguru mu standart kanguru mu aldınız hangisinden memnun kaldınız yada memnun kaldınız mı ? Kızım 3 aylık hangisinde daha rahat ederim ?
Deletedmom_68 CmreKSidar her yöne kullandım yaklaşık 13 ay kadar memnundum en son bacakları çarpmaya başlayınca ağırlaşınca bıraktık artık
Ebru-isil CmreKSidar heryöne olanını aldım ama sadece önde kullandım. 2 aylıkken bile kullandım yenıdoğan aparatı ile. Altına koymak için küçük bi minder oluyor.heryöne olanı tavsiye ederim
Kereminannesiii CmreKSidar ben dolap uygulamasından almıştım tek yönlü kızım 7 aylık 40 çıktıktan sonra yenidoğan aparatıyla kullanmaya başladım çok memnunum. Oğlumu okula götürürken elim kolum resmen. Çok seviyor birde uyuyor uyuyamıyor kanguruda
dygefe Solomombabay kullanıyorum elim kolum herseyim oldu bebek arabasını sevmiyor heryere onla gidiyorum evde onla uyutuyorum disarda onla uyutup bebek arabasına yatiriyorum, evde 5dk içinde uyumuş oluyor kanguruda ben çok memnunum 🤌
CmreKSidar dygefe her yöne mi standart mı kullanıyorsunuz bebeğim 3 aylık yenidoğan aparatı almama gerek var mı ?
Deletedmom_68 CmreKSidar içinde oluyor zaten baktın yastıksız bebeğin yamulmuyor gerek yok koymazsın ben o zamanlar kullanmayı bırakmıştım yastığı
Ahmthn CmreKSidar aparata gerek yok bence yastık oluyo küçücük onu poposunun altna koyman yeterli bence 😬
Ahmthn CmreKSidar her yöne aldım mükemmel bi şey elim ayağım oldu sürekli kucak isteyen bir bebekti her işimi onla gördüm
CmreKSidar Ahmthn benimde aşırı kucak istiyor 3 aylık olduğu icin yenidoğan aparatı almam gerekiyor mu ?
Ahmthn Ahmthn bn dolap uygulamasından aldım arası çırtlı oluyo zaten sen bebeğine göre ayarlarsın çırtını taşırmı bu demiştim baya kullandık
Adasenay CmreKSidar ben kullanıyorum her yöne çok memnunum .Bebeğiniz 3 aylık öpmüş yenidoğan aparatına gerek yok .4. Aydan sonra dışa dönük durmak istiyor etrafı inceliyor o yüzden her yöne olması daha mantıklı