Meteee Agg2408 benim oğlum 1 yaşında adı Metehan şuan yürümeye başladı 1 saniye oturmuyor peşinde dolaşmaktan bel fıtığı Olcan diye korkuyorum ve aşırı sinirli
babycim Kızlar ama neden işte:) metehan dıyenler nıye metehan dıyor bı sebebı varsa yazsa cpk sevınırım. Mesela komsunun oglu cok akıllı uslu yada cok yaramaz falan bı de acıklama olsa tadından yenmez 😂 bu iyilğinizi unutmuycam 😊
Agg2408 babycim tabi ben sadece benim etrafımdakiler öyle.bence değil erkek çocuğu hareketli olmuyo hep ya etrafımda çok sakim erkek bebekler var benim kızım hepsine taş çıkartır kız ama maşallahı var valla bana ter döktürüyor
ayse_kskn babycim bilmem metehan ismini daha çok seviyorum anlamida güzel şahsen oğlum olsaydı koymak isterdim ama kızım oldu 😅😅
babycim Agg2408 evet bazı kız cocukları da öyle. Bazen parkta dwnk gwlıylrum da cok fena olanlaeı da var erkekleri şöyle bi kenara atanı bike gördüm😂
-Sumeyye60 babycim ahh ben arkadaşımın oğlunu gördüm adı metehan bebekken Allahım anlatamam o kadar sessiz uysal bir bebektiki bayılıyorduk öyle olmasına 😀 çocuk sonradan öyle bişey oldu ki anlatamam. Annesi diyor ki ben bu çocuktan çok korkuyorum 😀😀😀😀 birde Metehan ismindeki insanlar öyle oluyormuş nedense. Bende oğluma Metehan koycaktım çünkü o yüzden vazgeçtim 😀😀😀😀 çok saçma olabilir ama isim ağırlığı demişlerdi ondan
babycim -Sumeyye60 evetvya isim de agır bıraz hıc o acıdan bakmamıstım. Koskoca hükğmdar ismi. Buyuk ısler basarmıs bi komutan. En ıyısı tunahan gıbi
Usnac1995 babycim benim yeğenim Metehan. Prematüre doğdu, inanılmaz gazlıydı gece gündüzü yoktu, şimdi 2 yaşında aşırı yaramaz 😂 Ama başka Metehan çok sakin olabilir ben inanmıyorum bu isim karakter işine
Birbebekkkbircicek babycim benım oglumun adı mete alp çok severek koyduk belkı size de fikşr olur metehan koymak yerine direk mete koyabilirsini
babycim Birbebekkkbircicek ya gecen biri dedi. Mete diyw bı ısım yokki. Metehan var dıye. O yuzden mete koymak gelmedı ama mete alp de guzelmış