Birbebekkkbircicek babycim benım oglumun adı mete alp çok severek koyduk belkı size de fikşr olur metehan koymak yerine direk mete koyabilirsini
babycim Birbebekkkbircicek ya gecen biri dedi. Mete diyw bı ısım yokki. Metehan var dıye. O yuzden mete koymak gelmedı ama mete alp de guzelmış
babycim Agg2408 evet bazı kız cocukları da öyle. Bazen parkta dwnk gwlıylrum da cok fena olanlaeı da var erkekleri şöyle bi kenara atanı bike gördüm😂
Agg2408 babycim işte benim ki onlardan 😂9 buçuk aylık ama terör estiriyor aynı zamanda doğan arkadaşımın bebeği var o erkek o da o kadar yavaş sakin ki
babycim -Sumeyye60 evetvya isim de agır bıraz hıc o acıdan bakmamıstım. Koskoca hükğmdar ismi. Buyuk ısler basarmıs bi komutan. En ıyısı tunahan gıbi
babycim Kahvedelisi peki tunahan koymadıgınıza pusman oldugunuz oldumu. Unıswx bi isim ya. Bazen kızlara da koyuyorlar ama tunahan dıeekt erkek ismi
Birbebekkkbircicek babycim var canım nasıl yok mete diye isim. Metehan ne demek aslımda ismi mete ama han yani o dönemin ülkenin başımda olan kişi dmeek han😂 ne saçmalamış mete diyr isim yokmuş 😀 size fikir olur kim öğrense ne güzel ismi var diyor
Kahvedelisi babycim yok hiç olmadım ben kısa isimler seviyorum ve ismin içinde u harfi olmasının tınısını seviyorum ondan ikinci oğlumun adı da onur 😂
fatmaozfenselvili babycim Metehan ❤️ Bizde iki isim arasında kalmıştık sonuç olarak Metehan koyduk. tarihte Metehan diye bı hükümdar var ordan gelsin adı dedik 🤩
fatmaozfenselvili babycim her çocuk yaramaz olur ama oğlumun bebekligi çok sakindi. Büyüdukce yeri geldiğinde yaramaz yeri geldiğinde çok sakin oluyor. Metehanlar yaramaz olur cümlesini de burda duydum. 3 yaşında bu arada oğlum
misk-iamber3 babycim kesinlikle Metehan😻 ben bayılıyorum bu isme ama eşim hiç sevmiyor çevremdeki herkese tavsiye ediyorum artık bende😂