Kubra226 Siyahpapatya atakumda yaşıyorum orada okudum sonrada oraya evlendim. 11 senedir ordayım 🥰 çok güzel atakuö
Dlk55blt-rdvn Kubra226 deniz olan yerler hep öyle ama örneğin bana güneydoğunun kavurucu sıcağı mı yoksa karadenizin nemi mi deseler nemi tercih ederim
Kubra226 Siyahpapatya karedenizin en büyük avm si piazza var😅 sonra lovelate var orda LCW koton flonun outlete sonra meydan da yanı merkezde bulvar avm var bizim orda Yeşilyurt avm var Türk-İş’te de yeni açılan citymall avm var😅
Kubra226 Suan ben memleketteyim Kastamonu da eşim eğitime gitti üç ay buradayım ben özledım samsunu özellikle sahili ve de akşamları bafra Ballıbaba dondurmasını🥰
Kubra226 Siyahpapatya kira fiyatları pahali olabilir Samsun sshılden yukarı tarafları daha uygundur 🥰
Kubra226 Siyahpapatya bu iki yılda çok arttı cidden fiyatlar ben arkadaşlarımla evlenmeden önce kalırken 1000 lıra sahıl kenarında bir eve veriyorduk esyalı
Siyahpapatya Kubra226 her yerde arttı malesef. İki yıl önce oturmamış olsam şuan oturduğum eve de 8 bin diyorlar. Otururken 1500 e oturdum şuan 2 ödüyorum. Bi anda gelen zamlara bakın 300 değil 500 değil tüm maaşımız kiraya gidecek 😅
Kubra226 Dlk55blt-rdvn ben de öyle tercih ederdim ama yazın resmen çarşaflar ter oluyor klıma şart samsunda biz vantilatörü açıyorduk
Kubra226 Siyahpapatya Kesınlıkle öyle bide asgrı ücretle çalışanı ve esi çalışmayan kirada olana çok zor😥
Limoncicegiii Anr5155 valla bende samsunluyum size denk gelen insanlar sansiniza pek hosgorulu degilmis 🙂 her yerin iyisi kotusu vardir