Melekhnm Bsraemrhanecrn illa ev vardır ama hepsi eski tip ve büyük evlerdir umarım bulursunuz böule netten ziyade gelip kendiniz bulmanız ve erkenci davranmak daha iyi olur
Bsraemrhanecrn Evet çoğunluğu eski tip gorunuyor … Bakalım ilişki kesmeden sonra gelip görecez lojmana yazilacaz çıkarsa oda tabi…
Melekhnm Bsraemrhanecrn hakkınzj da hayırlısı olsun ben dışarda oturuyorum lojmanlar da illa çıkar diue düşünüyorum çıkamazsa da size bi ev nasip de wardır
Bsraemrhanecrn Melekhnm aynen öyle kaderimiz de olani yaşayacağız… Çok şükür ki eş götürülen bir yer …
Melekhnm Bsraemrhanecrn siz gelince görüşürüz belki çok güzel buralar çocuk büyütmek için de gayet ideal ortam nerden geleceksiniz
ezgikrby Bsraemrhanecrn evet çok küçük bi yer genelde apartlar ve yurtlar çok fazla öğrencilerden dolayı
Guness1 Minikminicik bağcılar da oturuyorum havaalanı karşısında şuan 3500 ama üst katımızı 10 bine kiraya veriyorlar kiralık yazmışlar
Burcubuse26 Pamuk_bebegim42 izmirde çok sıcak oluyor ama sanırım orası daha sıcak oluyor ay evet öyleymiş nehir kenarı var en azından yani sosyallik açısından daha iyi gibi duruyor büyük şehirler gibi beklemiyorum tabi hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim 🙏