canbumi Yaseminazizbebek beytüşşeoibapa gitmedim merkeze uzak bir ilçesi birqz daha küçük ve imkanlar az. Terörden korkmayın şuan hayat normal akışında ama tedbirli olmakta fayda var tabiki her zaman için….
Elftezcan Denizzehraaaaah yani sayılır açıkçası bir arkadaş komşuluk çok falan demiş biz Karaköprü merkez de oturuyoruz bir Allah’ın kuluyla tanışmadık apartmanda bende sosyal bi insanım ama arkadaşlarımızla gidip geliyoruz Eskişehir’den gelmiştik biz Urfa’ya ben çok bocaladım açıkçası
nazlimsii ikiboncukannesi_ ben annemde kaldım eşim suriye görevine gidince hayatta kaynanama gidemem🤣
Guness1 Minikminicik ofis diye bir semti var orada o fiyatlara bulabilirsiniz ben kalabalık sevmiyorum diye bu taraftan tutmuştuk ofis çarşı bi nevi baya kalabalık bir yer ama havaalanı civarı sakin temiz siteler hep
Melisaaaaaa Kızlar merhaba tayini bitlise çıkan kimler var ve denizliden eşya taşıyacak olan var mı 🥲
RainOverMe hurremsultann afyon nasıl calısma olarak bır de gecınmek kolay mı seneye tayıncıyız karar veremedık
Mineccee RainOverMe çalışma olarak ve geçinme olarak iyi rahat bir yer burdan gitmek istemezsiniz ama sosyal hayat yok sıkıcı bir şehir
hurremsultann RainOverMe çok soğuk bir memleket ama güzel küçük tatlı bir şehir ben İstanbuldan geldim alıştım sizde alışırsınız gelirseniz yalnız dediğim gibi kışları çok soğuk
RainOverMe Melikeaydinnn kiralar bircok sehırden cok daha uygun erken gelırsenız daha rahat bulursunuz
Fatmannny Mineccee biz hep beraber gidicez ilçeler belli olunca eşim gidip ev bulacak tabi bulabilirse
Gbyrk yunusemre_moms biz şırnak Cizre’deyiz. 1.sıraya kesinlikle Cizre 2.silopi 3. İdil yazın merkezi yazmayın bile o kadar bir şey yok.