Aybuke_ Deletedmom413 inşallah inşallah inşallah sana her konuda yardmcı olablirm insan iki guzel rahatlatıcı cümle duymak için canını verir o donemde ne zaman istersen yazablirsin bana
Aybuke_ Deletedmom413 bu arada annede oldugu için 1. Dercee adayz biz kesblkle bakte kendne ben baktedm bendede kitle var ama fibroadenoma benzettiler 6 ayda bir kontrol dediler gittim emzirme bitsin gel anlamıyprz dediler
Deletedmom413 Aybuke_ Yok canim ne özrü bilmek istedim neler yasayacagini Yaninda olamiyorum destek olamiyorum bu cok zor
Aybuke_ Deletedmom413 sana cok ihtyacı olcak baska kız kardesn barmı erkekler hiç bisey anlamıyolar kız evlada cok ihtyac duyluyo bu donemde ben bursada oturyrm annem ozman ankaradaydı ben kemoterapiye bir gün kala gidiyodm yanına ben içeri girerkn bana kızmaya baslıyodu nedwn geldin hepsi senn yuzunden sen gelmesen kmse beni oraya götüremez yeter artk sonra etkisi gecince aglıyodu ben seni nasl kovdum siye saç kaş bas hiç bisey kalmıcak cok zor anneni oyle görmwk çok acı ama hepsi geri gelicek insan aynı eakisi gbi olucak
Deletedmom413 Aybuke_ Ablam var evinin isiyle filan o ilgileniyor tedaviye yasadigimiz sehirde gitmiyor babamla gidiyo kimseyi istemiyo daha ilk kemoterapisini alacak nasil bir surec bekliyor bizi bilemiyoruz bende yeni dogum yaptigim icin bebege zarar diye istemyor yaninda
Sodya Deletedmom413 kemoterapide bebege falan zarar olmuyo sanirim ya . Radyoterapide dikkatli olmak gerek sanirim
Sodya Bu hikayeler beni cok üzüyo, yaşayip bildigimz icin insan empati yapabiliyo. Cok duygulandim, babam aklima geldi. Allah ölmüşlerimize rahmet eylesin, hasta olanlara da en kisa zamanda sifa versin insallah.
Deletedmom413 Aybuke_ Bana hic bisey anlatmiyorlar bilmiyorum onu ama once kemoterapi sonra ışın alacak Sodya Zarar diyorlar bilemiyorum
Aybuke_ Sodya evet ben hamileyken kemoterapiye gidiyosm annemle bisey yok diyodulae ama radyoterapiye bir ke Z gittim hastanesne dısarı cıkarsılae beni ama annemin yanına yeni gitmiştm 3 gün kaldm 3 günde aynı yatakta uyuduk Zaten cok üzülüyodu uzak durark onu daha cok üzemeDm hiç biseyde olmadı cok sukır
Aybuke_ Deletedmom413 benm annem 4 tane 21 günlük kürden aldı yani 21 günde bir gidip kırmızı poset ilaç veriyosular 4 defa en agırı bu ennn zoru bu . Bazı hastalar hiç bnu almıyo sizinde oyle olur inşallahhh sonra 12 hafta haftalık kür aldı onlar aarı posetti onlar kolay birinciyw göre tabiki zorlukları var . Radyoterapi yanş ışını sa 28 gün aldı
Sodya Deletedmom413 yani kemoterapi ilacina maruz kalmadigi icin zarari olmaz cunku zararli olsaydi doktor soylerdi. Ben hamileyken babam radyoterapi aliyodu o sirada 2 3 saat ayni ortamda bulunmuyoduk. Ve ne yazik ki icimde kalan sey ben evime dönucektim baska sehirde oturuyorum, babam da hastanede yatiyodu o sira, vedalasmak öpücektim iste yok yok öpme dedi bi sey falan olur dedi o gun de son görüşümmüş iste:( bu post beni mahvetti
Sodya Aybuke_ cok sukur . Yani bnmde dusuncem olabildigince hasta olan kisinin yaninda olmak. Cok iyi moral oluyo onlara .
hunilimomm Furkansmomy kardeşim tam 11 senedir kan kanseri 3 kez tekrarladı 2 kez nakil oldu 2 buçuk yaşındaydı ilk yakalandığında istanbula gittik çapa medical park pendik te nakil oldu 2.yi kocaeli üni.de oldu biri düzeliyor biri çıkıyor maddi manevi çok bittik çok yıprandık ağzının içine bakıyoruz korkuyoruz her sabah ona bise olmadı sevinciyle uyandım hep şuan evliyim 1 kızım var 5 aylık annemi çok iyi anlıyorum evladına canına bise olmadı çok zormus şimdi vücudundaki bütün damarlar yağ toplamış kolestrolü çok yüksek beyin kanaması riski vardı 1 ay hastanede yattı şimdi yavaş yavaş değeri düşüyor sürekli dikkat etmek gerekiyor bilincsiz insanlarimizdan uzak tutuyoruz simd büyüdü 14 yaşında her şeyin farkında herşeyi anlıyor çok zor o hastane kapısında beklemek allahım kimseyi düşürmesin bütün hastalara şifa versin sizede geçmiş olsun
Furkansmomy hunilimomm Allah kardesinize şifa versin inşallah iyileşir yaşı gençmiş ben eminim atlatıcaktır bu hastalıkta yaş ta çok önemli yaşı küçük olanlar daha iyi atlatıyormus mesela babama nakil yapcak doktor eger 60yaş üzeri olsaydın yapmazdık nakili demiş cunku işe yaramıyomus ..dediğin gibi canım cok zor biz de sürekli dikkat ediyoruz herşeye, yeri geliyo ben bile gidemiyorum babamın yanına ama onun iyiliği için..misafir yasak kapalı ortama da sokmuyoruz market avm vs..insanlar yanlış anlıyo kırılıyo mesela eve gelmeyin dedik diye ama yapcak bişey yok babamın saglıgı önemli
Emine Furkansmomy amcam karaciğer kanseriydi. Zorlu süreçler allah babanıza ve size sabır versin onları acı çekerken görüpte bişey yapamamak kadar acı durum yok. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur 🤲🏻
Furkansmomy Emine Amin çok teşekkür ederim inşallah Rabbim tüm hastalara şifa versin...babam kemoterapi alırken değil de nakil sonrası kötü oluyo sürekli yiyemiyo kusuyo güçsüz düşüyo uyuyamıyo filan bu süreç zor Allah anneme yardım etsin hep o yanında herseyine o bakıyo