Furkansmomy Aybuke_ amin inşallah annene de şifa versin Rabbim çok zor gerçekten yaşayan bilir Allah kimseye yaşatmasın şuan nasıl annen tedavisi sürüyor mu
Aybuke_ Furkansmomy canm annem cok sukur atlatti suan kontrollere gidiyo her kontorlde kalbm agzina geliyo bu ay kontrolu var insallah temiz cikar tahlillerk cok cekti annem iki gogsude alindi annemin eti cok pis dikis tutmuyo herkesin ameliyati iyilesip kemo. Baslarken annemin 10 gunde bie ryeniden dikis atliyodu 6 ay boyunca okdar zordu hadi iyilestik derken kemoterapinn boyle bi illet oldgnu bilmeyp girdgimiz yol😓 binlerce kez sükürler olsn inşallah sizde kurtulursunuz en kısa zamanda
Deletedmom413 Dogum yapmama yakın annem memeden kitle aldirdi kanserli çıktı tüm agirligima ragmen yanindan ayrilamadim baktim ilgilendim sonuclari kötü geldi Ben dogum yaparken o baska sehirde ameliyata alindi ayni zamanda yaninda olamadim yanimda olamadi farkli sehirlerde agladık durduk simdi kemoterapiye baslayacak daha ilk kez alacak lohusayim yaninda olamamak cok agir geliyor Allah herkesin sifasini versin insallah Furkansmomy
Aybuke_ Deletedmom413 canm kemoterapiye baslıcagnı okumamstm vallahi bilseö oyle ayrntlı yazmazdm merak ettgin için sordun sansm çok özür dilerim seni en iyi ben anlarm 😢😢
Furkansmomy Deletedmom413 Allah annenize şifa versin inşallah tüm hastalara şifa versin inşallah iyileşir anneniz bida gelmez bu lanet hastalık...kötü bir zamanlama olmus sizinkisi 😕 ne zaman gelcegini bilemiyor ki insan işte biz de hiç bize gelmez zannediyoduk başkalarından duyuyorduk sadece..hani kanser kelimesi çok çok uzaktı bana öyle diyim şimdi içindeyiz 3 senedir ve belki ömür boyu...grip gibi bişey artık öyle alışıyo ki insan mecbur alışmaya napıcaz başka...
Sasah1441 Furkansmomy Allah ım şifa versin inşallah 😔 çok zor bir durum bi kanserli tanıdığım anne sütü içerek değerlerini yükselmişti şifa Allah tan kesinlikle ama denemek isterseniz duydunuz mu hiç başka bi yerden??
Furkansmomy Sasah1441 teşekkür ederim, evet duydum anne sütünü ben de emzirirken babama da sagıp vermek istedim istememiş bebeğin rızkı o demiş..şimdi de sütüm yok sıkınca azcık damliyo hiç sagıp denemedim aslında ama aylardır emmiyo bebeğim kesilmiştir yani.,,
Payidar Furkansmomy Bir yakınımın daha yeni pankreas kanseri olduğunu öğrendik. Henüz 38 yaşında 2 çocuğu var en büyüğü ortaokula gidiyor. Birden oldu her şey. Bir teşhis koyamıyorken makattan kan kaybetmeye başlayınca doktorlar bir teşhis koyabildiler. Annemin rahim ağzı kanseri olduğunu öğreneli bir kaç ay oluyor henüz. Hacc için aşı vurulması gerekiyorken hastahanede rutin kontrol yapalım demişlerde öyle öğrendik. Sabırla dua ile bekliyoruz. Başımıza gelmez diyoruz da geliyor işte.. Şuan sürekli kanser haberi alıyoruz. Nedendir bilmiyorum ancak çok arttı. Komşumuzun 15 yaşındaki kızı yemek borusu kanseri olduğunu öğrendi bir hafta önce. Hepimiz şoktayız son 3 ayda aldığım 3. Kanser haberi. Rabbim hepsine şifa versin 🙏🏻 Duanın gücüne inanıyorum. Hepimiz bir vakitte tüm hastalara Rabbim şifa versin dersek kimin eşref saati olduğu bilinmez belki kabul olur. Belki bir duamız bir çok kişiyi sağlığına kavuşturur. Dünya derdine düşüp hastaları unutmamak lazım. Babacığınızıda dualarımdan eksik etmem artık 🙏🏻 Rabbim şifa versin inşaAllah 🌸
Kelebek88 Payidar ayni durumda ayni seyleri yasayan bi tanidigimz var bizimde..38 yasinda 2 erkk cocugu var.sanirim biri ortaokuldaydi.pankeras cikti.amelyata aldilar dalak ve safrasnda da cikms.suan dokuzeylulde yatiyor..daha gencecik..rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin..cok zor...meme kans.resmn grip gbi olmus..
Minnikim Payidar kayinbabami pankreas kanserinden kaybettik. En fazla 5 yil omur biciyorlarmis pankreasa 😞Allah bilir tabiki ama gercekten en fazla 3 yil dayanabildi babam
Furkansmomy Payidar teşekkür ediyorum Rabbim inşallah annenize ve yakınlarınıza şifa versin çok üzüldüm 😕 gercekten arttı son zamanlarda ben de cok duymaya basladım grip gibi bişey oldu artk normal karsılar olduk.,,yediğimiz içtiğimizden midir hayatın stresinden midir genetik midir bilmem ama arttı maalesef...babam da nakil oldu 2kez kendisinden kan alıp yaptılar şimdi 3.yü olcak bu sefer kardesinden alıp yapcak doktor bu sefer hastalıgın gelme süresi uzar demiş yani tamamen gitmiyo...annen tedaviye başladı mı? Moral önemli üzülmesin hiç..Rabbim yardımcısı olsun inşallah..babamda da agrıları vardı ben kendimi bildim bileli beli agrırdı son zamanlar arttı beli göğsü artk geceleri uyutmaz olmus annemin zoruyla hastaneye gitti ilk başta teshis konamadı doktor ilaç verip yollamıs sonra emara girince cıktı zaten ilaçlı film cekiniyolar sadece orda gözüküyor kitleler
Ozgee35 Furkansmomy Öncelikle Allah babanıza şifa versin inşallah çok iyi olur 🙏 bende annemi kaybettim kanserden 3 yıl oldu şubatta 4 yıl olucak. Gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Dediğiniz gibi bebek bakımından da zor. Benim annem iyiydi ama en son evimize grip düşüncesiz bir insan geldi ondan grip geçti ve öyle kötü oldu. Bu süreçte hep mutlu etmeye bakın babanızı kırılmasınlar üzülmesinler ben keşke bir saniyemi bile onsuz geçirmeseydim diyorum şimdi ❤ bende psikolojikmen çok çöktüm 3 yıl hastanelerde kaldık hep tek başımaydım yanında Allah beterinden korusun derim her zaman hastanelere girince şükretmeyi öğreniyoruz çok daha kötü durumda olan hastalar var. Ama bu hastalıkta en önemli şey moral ve erken tedavi. İnşallah bütün hastalar şifasını nulsun en yakın zamanda 🙏🙏
Aybuke_ Ozgee35 allah annenizd rahmet eylesin inşallah cok zor cok acı sizede sabrı cemil versn inşalalh 🙏🏻
Furkansmomy Ozgee35 Allah rahmet eylesin annenize, başınız sag olsun 😕 evet gercekten en önemli şey moral bu süreçte hem hastanın hem yakınlarının morale ihtiyacı oluyo babama en iyi gelen şey bebeğim şuanda..onunla oynuyo ilgileniyo mutlu oluyo...cidden zor bi süreç bakımı tedavisi...Allah herkesin yardımcısı olsun
Aybuke_ Deletedmom413 soyle soylm hani kmi insan bardır cok dayanklıdır kmi insan bardır tırnagı kırılsa aglar ben oyleym mesela . Annem okadar dayanklıdır ki canı gitse ah demeyen insanlardan. Ama o kemoterapi annemi yıktı iştah kapanıyo cocuk gbi agzına zorla veriyodum mesela pazartsi alıyoduk biz kemoterapiyi salı annem iyi çarsamba kötü persmbe kötü cuma kötü cumartsi ben yeni evlydm mecbr yola cıkıyodm birdahaki pazartsi artk etksi azalmiş oluyodu onun verdiği acı cok farklı bir anda bogazını tutardı canım o an çıkıyo sanıyorm derdi benm annem 45 yasnda ben annemi hayatmda ilk kz kemoterapi zamannda agladıgını gördüm iki amelyatı cok zorluydu 7 ser saat sürdü oksar dikiş acı hiç birinde aglmadı kemoterapi bizi mahvetti allahım bidaha yasatma yarabbim bizede kmseywde
Sodya Furkansmomy allah acil sifalar versin. Sizi cok cok iyi anliyorum.3 yil da benim babam cekti. 1 kez nakil oldu 2. Ye malesef olmadi :( hastalik neresinde babanizin
Furkansmomy Sodya Başınız sag olsun 😕 babamın belinde ve göğsünde vardı şuan bacaga da sıcramıs kemik iliği kanseri...sizin babanız ne kanseriydi
Deletedmom413 Aybuke_ Yok canim ne özrü bilmek istedim neler yasayacagini Yaninda olamiyorum destek olamiyorum bu cok zor
Aybuke_ Deletedmom413 inşallah inşallah inşallah sana her konuda yardmcı olablirm insan iki guzel rahatlatıcı cümle duymak için canını verir o donemde ne zaman istersen yazablirsin bana
Aybuke_ Deletedmom413 bu arada annede oldugu için 1. Dercee adayz biz kesblkle bakte kendne ben baktedm bendede kitle var ama fibroadenoma benzettiler 6 ayda bir kontrol dediler gittim emzirme bitsin gel anlamıyprz dediler
Aybuke_ Deletedmom413 sana cok ihtyacı olcak baska kız kardesn barmı erkekler hiç bisey anlamıyolar kız evlada cok ihtyac duyluyo bu donemde ben bursada oturyrm annem ozman ankaradaydı ben kemoterapiye bir gün kala gidiyodm yanına ben içeri girerkn bana kızmaya baslıyodu nedwn geldin hepsi senn yuzunden sen gelmesen kmse beni oraya götüremez yeter artk sonra etkisi gecince aglıyodu ben seni nasl kovdum siye saç kaş bas hiç bisey kalmıcak cok zor anneni oyle görmwk çok acı ama hepsi geri gelicek insan aynı eakisi gbi olucak
Deletedmom413 Aybuke_ Ablam var evinin isiyle filan o ilgileniyor tedaviye yasadigimiz sehirde gitmiyor babamla gidiyo kimseyi istemiyo daha ilk kemoterapisini alacak nasil bir surec bekliyor bizi bilemiyoruz bende yeni dogum yaptigim icin bebege zarar diye istemyor yaninda
Sodya Deletedmom413 kemoterapide bebege falan zarar olmuyo sanirim ya . Radyoterapide dikkatli olmak gerek sanirim
Sodya Bu hikayeler beni cok üzüyo, yaşayip bildigimz icin insan empati yapabiliyo. Cok duygulandim, babam aklima geldi. Allah ölmüşlerimize rahmet eylesin, hasta olanlara da en kisa zamanda sifa versin insallah.
Deletedmom413 Aybuke_ Bana hic bisey anlatmiyorlar bilmiyorum onu ama once kemoterapi sonra ışın alacak Sodya Zarar diyorlar bilemiyorum
Aybuke_ Sodya evet ben hamileyken kemoterapiye gidiyosm annemle bisey yok diyodulae ama radyoterapiye bir ke Z gittim hastanesne dısarı cıkarsılae beni ama annemin yanına yeni gitmiştm 3 gün kaldm 3 günde aynı yatakta uyuduk Zaten cok üzülüyodu uzak durark onu daha cok üzemeDm hiç biseyde olmadı cok sukır