findikbrnlu0_ Nedirbuyani4022 6 aylığız doğduğundan beri uyku problemi var aşırı uykuya direniyor 1 bucuk saat ayagımda salladıktan sonra uyuyor bazen hç uyumuyor gece gündüz çok zor.
aybikreis Nedirbuyani4022 Uyumayan tabiki. Uyumayınca başka bir şey yapmaya ne heves kalıyor ne enerji. Ama uyursa yemese bile uğraş verilir sabr edilir. Uykusuzluk öyle mi, sinirli gergin yorgun hayattan soğumuş bir anne bebeğine nasıl iyi gelsin
findikbrnlu0_ Nedirbuyani4022 evet 1 saat ayagmda sallıyorum indirdkten 15 20 dk sonra gözler fıldır fıldır yani uykuya devam etmek buysa😂😂
Eminerd Nedirbuyani4022 her ikisinide yaşadık en net yemeyen çocuk derim uyumazsa uyumasın 2 saat eşim alır ben uyuyabilirim ama yememesine 2 sene çözüm bulamadık resmen psikolojim bozuluyordu hala çoğu şeyi yemiyor çok yemek seçen bi bebek 🥲
Melis1706 Nedirbuyani4022 bence uyumayan o uyumayinca huzursuz bu sefer bende uyuyamiyorum o zaman ikimizde hic havamizda olmuyoruz benim icin uyku bambaska😂
Deletedmom_112 Nedirbuyani4022 benim kızım yer ama uyumaz o uyumayınca bende uyuyamıyorum, hiç bir işimi yapamıyorum ne temizlik ne yemek, uykusuz olunca agresif oluyorum, yemese nasıl olur bilmiyorum ama uyumayan çocuk çok zor 🤷🏻♀️
Tugceonrdml_ Nedirbuyani4022 bunlardan hiçbiri Alerjik cocuk en zoru her an tereddütde kaliyorsunuz acaba tepki gosterir mi acaba nobet gecirir mi diye
Nedirbuyani4022 Tugceonrdml_ Allah yardımcın olsun alerjik bebek nasıl oluyor herşeye mi alerjisi var
Eminerd Nedirbuyani4022 2 yaşından sonra düzene girdi ama hala bazı şeyleri yemiyor peynir gibi uykusuz kaldım çok kalabilirimde ama çocuğun aç olduğunu bilmek falan çok yıpratıcı
Topisko Nedirbuyani4022 sakin kaldığımı kim söyledi 😁 kafayı sıyırmak üzereyim. 18 aylık olduk. Hâlâ aynı. Birde asla iş yaptırmıyor. Paçama yapışıp ağlıyor ben yemek falan yapmaya kalkınca. Mecbur TV açıyorum. Onada Max 10 dakika bakıyor. WC ye giremiyorum arkamdan ağlıyor. Mecbur bütün işlerimi yarım saatte bir uyandığı öğle uykusunda yapmaya çalışıyorum. 😒 Neyse böyle anlatinca da pisman oluyorum şikayet etmiş gibi