Aslicamm expectopatronum ben aylar aylar önce childgen almıştim kıvamı gerçekten çok güzel ama biz henüz kullanamıyoruz oğlum yemek istediği için
okuyor atlasinannesi2 merhaba, hikayeden ekrana görüntüsü aldığım için sayfanın adı çıkmamış, hatırlamıyorum ama takip ettiğim sayfalara bakıp bulamaya çalışacagim. Bulursam yazarim 😊
expectopatronum okuyor teşekkür ederim 🙏 yağ olayı bi kafamı karıştı açıkçası. Devamlı girip çıkıyoruz çünkü balkona. Her dokunduğunda da ellerini yıkamamız gerekiyor deyip tedirgin etmek istemiyorum rahat rahat oynasın. Bakacağım söylediğiniz markaya. 🤗 Biz fisher price aldık. Su koymadık henüz ama şimdiden bayıldı. Ne yapacağımızı anlattım biraz onunla. Kovası ve küreğiyle halıda kum doldurup boşaltma provası yapıyor , gemilerini yüzdürüyor 😅😅 şekilli kalıpları halıda deniyor. Artık yengeç ve deniz yıldızı desenli bir halımız var 😂😂
Aslicamm expectopatronum yanlış anlamazsınız ben burda bi parantez açmak istiyorum bal pekmez gibi ürünleri tatlandirici olarak fırın yiyeceklerinde kullanmak pek doğru değil aslinda çünkü yüksek sıcaklıklarda hmf (hidroksimetilfurfural) denilen bi bileşik olusuyo hatta uzun süre bekleyen ısıl işlem görmemiş ballarda bile olabiliyo o yüzden fıstık ezmesi cok az miktarda bal içerse bile ben riske girmiyorum ısıl işlem uygulamiyorum pisirdikten sonra ekliyorum mesela irmikli muhallebi yaptıysam soğumaya yakın bal pekmez eklerim :) genel olarak da bebeğimin yiyeceklerini 160 derecenin üstünde pisirmiyorum hatta kuruyemiş kullanıyosam 130u bile geçmemek en iyisi aslında 🙈
expectopatronum Aslicamm olur mu ne kusuru ☺️ teşekkür ederim verdiğiniz güzel bilgiler için 🤗 ben de normalde pişireceğim şeylere koymuyorum bal pekmez ama fıstık ezmesindeki oranı çok az olduğu için o kadar umursamadım açıkçası. 😅
monami_ expectopatronum ay evet biz de bunu her gün dinliyoruz Bir de one little finger. Super simple songs çok güzel 🥰
anayim_ben Aslicamm gündüz uykusundan uyanıp gelince kendini alkışladigida oldu, bak ben uyandım geldim dercesine kendini tebrik ediyor
monami_ Öğlen köy tavuğu bulmuştum onun göğsünden tam buğday unuyla ve biraz su ile kavurup en son kaşar da ekledim onu yedi. Akşam brokoli çorbası vardı ama hiçbir şey yemek istemedi biraz kavun verdim onu bile yemedi. İştahsız olduğu için yarın yayla çorbası yapacağım etli onu çok seviyor. Bugün bolca kinetik kum oynadık mama kaşığı ile şekil yaptık çiçeklerimizi suladık ve filizlendiğini fark ettik çok hoşuna gitti dokunmak istedi. Öğleden sonra küveti doldurup köpük banyosu yaptırdım ama bu küvettin onu çıkarmak o kadar zor ki her seferinde sinir krizi geçiriyor. Köpükle oynamayı sevdiği için ayırdığım nohut suyunu köpürterek oynamasına müsaade etmiştim banyodan önce bugün bolca kirlendi. Üç tekerlekli bebeğin kontrollü bisikleti kışında kullanıyorduk ama ne zamandır kaldırmıştık Bugün tekrar onunla deniz kenarında yürüyüşe çıktık onun ziline basmayı ve bisikletle gezmeyi çok seviyor. Yarın Ben full çalışıyorum babasıyla olacak.
monami_ Bir de hamileliğimden beri ayda bir kez ona günlük yazıyorum Instagram’da da anınkutusu görmüştüm anne baba bebeğin el izleri ilk saçı emziği gibi anı içeren şeyler Ben anneanne dede babaanneye de yazdırmayı düşünüyorum 18 yaşında okuyacağı birer mektup. Günlüğün içerisine ultrason fotoğrafı ilk kesilen saçı ve hastanedeki yeni doğan bilekliğini yapıştırdım.
expectopatronum monami_ kesinlikle öyle ben bile zevkle dinliyorum. Apples and bananas da çok güzel. 🤗
monami_ Bizimki geniş alanda yatmadığı zaman uykusundan uyanıp ağlıyor sadece yatakta uyuyabiliyor beşiğinde çok rahatsız oluyor hiçbir şekilde beşiğine koymak mümkün değil birkaç aydır. O yüzden eşimle bu aralar montessori yatak almayı düşünüyoruz sanırım bizim için hem daha güvenli hem de kızım için daha rahat olur.
expectopatronum monami_ benim oğlum da aynı böyle. Bizim yatağımızda yatıyorduk ikimiz babayı kovmuştuk 😅 Yine de döne döne kenarlara barikat kurduğum yastıkların üstüne çıkmaya başladı son zamanlarda. Biz de montessori yatağa geçiş yaptık. 120*200 yatağı. İkimiz yatıyoruz rahat sığıyoruz. 👍
expectopatronum Bu sabah dişlerimizi fırçalarken bir hesap hatası yaptığımı farkettim. 12 değil 16 dişi var oğlumun 😬😬 son 4 azı dişi de çıkınca rahatlarız umarım.
Lylasl Bebeğim 15 ay 3 günlük. Diş çıkarmadı, yürümüyor, konuşmuyor, sadece dönüyor, oturuyor, çok az sürünüyor. Bütün tahlilleri yaptık çok şükür bir sıkıntı yok ama artık üzülüyorum inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla yürümeye konuşmaya başlar🥺