Aslicamm Çocuk akademi dikkat ve etkinlik setleri flash indirimde ikilisi 113 lira ay ben tanesini aylar aylar önce 130a filan almıştım içeriği baya zengindi
Aslicamm Kahvaltı yulaflı kasarli kabaklı omletti ben içine baharat niyetine pancar ve tarhana tozu da ekledim. Yanına bi dilim kaşar peyniri, çeyrek pankek üstüne hurma özü, salatalık ve zeytin de koydum. Çok az yedi yine. Zeytin çok uzun zamandır yemiyodu tabağın minik gözüne koydum normalde meyvesini oraya koyardım o yüzden eli direkt oraya gitti bi heves aldı ama hayal kırıklığına uğradı yaban mersini zannetti muhtemeln 😅 yine de denedi yarım zeytin yedi bugün 💪 öğle ve akşam yemeğinde yoğurtla dünkü kıymalı yeşil mercimek yemeği vardı yine çok az yedi. Arada bi tane kayisiyla 5-6 tane Turna yemişi kurusu yedi. Akşam sadece bi yemek kaşığı yoğurt yemiştir sonradan ben muz ruseym badem ezmesi karışımı teklif ettim onu bile istemedi normalde muza hayır demezdi 🤷 bi de ben iki gündür ara ogunu çok az tutuyorum iyice aciksin akşam yemek yesin diye ama pek işe yaramiyo direkt emmek istiyo yemeği begenmeyince. Bu ara yüklenen güncelleme her şeyi yüksekten yere atmak. Bi ara yine yapmıştı artik yerçekimini öğrendi hevesini almıştır diyodum ama yok ne var ne yok her şeyi yüksekten atmaya calisiyo. Hala en sevdiği oyun saklambac ve kovalambac
okuyor Kızımda bir haftadır erkekleri yabancılama var Çok sosyal bir çocuktur. Bir aylık olduğu günden beri sürekli kalabalık ortamdayiz. Hiç bizi aramaz. Her yere gider. 12. Ayda kısa süre benim dışımda birine gitmek istememe olmuştu. Ama sonrasında geçti. Her şey eskiye dönmüştü. Bir haftadır sadece erkekleri ayırarak onlara gitmeyi reddediyor. Bunlar arkadaşlarımız. İlk kez gördüğü kişiler de değil. Kadınlara ya da erkek çocuklara böyle bir tepkisi yok. Babasına da yok tabi.
monami_ okuyor benim kızım her zaman böyle asla erkeklere gitmez dedesi dahil sadece babasına gidiyor. Bizim de hep kalabalık ortamlar ve her gün dışardayız ama demekki hoşlanmıyor 😅
expectopatronum postu takip edemedim yine birkaç gündür artık gerçekten fenalık geldi bana bu emerek uyuma ve gece sabaha kadar bin kere meme isteme olayından. Yenidoğan dönemi gibi göğüslerim yara oldu. Yemek desen ağzına sürmüyor. Bu nedir nasıl bir ataktır. Lohusa depresyonum hortladı resmen. Biri bitecek desin. 😩
Aslicamm expectopatronum ay cidden ben de aşırı bunaldım bazen nefes alamiyo gibi hissediyorum. Geçen doktora gittiğimizde azı yerleri de şişmiş dedi baktım köpek disler azilar altlı üstlü sis ama kimbilir ne zamana cikar
expectopatronum okuyor en azından bir umut oluyor herkesin aynı şeyleri yaşaması. Atak dönemi bitince rahatlarız umarım. 🙏
expectopatronum Aslicamm bizim azılar da çıktı köpekler de 😬 somut hiç bir sebep yok yani. Atak da uzun bir atak. Sağ salim atlatsak bari 😅
ikitosbikannesi Kaç gündür aşırı zor Zamanlar geçiyoruz oğlum memeyi bıraktığı için meme sıkıntımız yok ama damakları aşırı şiş sanırım azılar çıkıyor emdiğiniz arka tarafına getirip ısırıyor ne bulursa ağzına sokuyor hiç yemek yemek istemiyor zaten çorba yoğurt ve muz dışında bişey yemiyordu şimdi onları da istemiyor uyku deseniz tamamen bozuldu 5 gündür ishal ve haliyle gelen pişikle mücadele ediyoruz 🤦♀️ imdattttt diye bağırmak istiyorum artık
Aslicamm okuyor ay evet alt köpek dişlerinden biri de bayadir sis ama çıkmak bilmiyo diğer dişleri de öyleydi aylarca sis gezdi bunlar daha uzun sürer herhalde
ikitosbikannesi okuyor şiş ama hala görünür de bişey yok ishal için muz ve patates fayda etmedi zaten yemekte istemiyor bende pazartesi doktoruna götüreceğim birde yetmezmiş gibi bugün sağ gözü çapak yapmış kızarmış içi ne yapabilirim acaba
okuyor ikitosbikannesi bizimkinin de bir süredir şiş ve hala patlamadı. Yenidoğan döneminde olmuştu çapak kızımda. Doktor serum fizyolojik ile yıka demişti. Disk pamuga damlatıp siliyordum ben.
A2B4 ikitosbikannesi bizim bebeklerin ayları çok yakin 13 ay 6 gunluguz ben size birşey sormak istiyorum dil gelişimi ile ilgili… Benim bebeğim erkek hala bababa,dedede diye babildiyor net baba,dede kelimeleri yok anlamsizda olsa sizin ne zaman babildama evresi bitti
Aslicamm Kahvaltı haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, salatalık, muz tahin pekmez ceviz karışımıydi. Çeyrek yumurta iki kaşık da karışımdan yedi. Arada yumurtalı ekmek yaptım bi dilim çavdar ekmeğini yumurtaya bulayıp yağsız tavada arkalı önlü pişirdim bi lokma yedi sadece. Yanına bi tane kayısı verdim yarısını yedi. Öğle yemeğinde tavuklu ince bulgurlu kaşarlı tarhana çorbası yaptım içine bi de sabahki yumurtasini rendeledim napayım 🤷 bi yemek kaşığı ondan yedi. Arada buzlukta donmus çilek vardı meyve filesine koyup verdim onu da istemedi nedense. Akşama makarna yapcam riske atmak istemiyorum sevdiği bi şey olsun kıymalı yapmayı düşünüyorum yerse. Dün gece yine bi iki st uyanık kaldı sabah 6 buçukta uyandı ve ilk uykuyu sadece 50 dk yapınca aşırı mizmizdi sulu oyunlar yaptık o yüzden. Başı çok sıcaktı yine ılık bi duşa soktuk. Günler sonra ilk kez iki uyku yapmış olcak. Uyanınca dışarı çıkarız diye düşünüyorum çünkü muhtemelen gece yarısı uyucak biraz yormamiz lazım 😂 bi de arada bi çay kaşığının ucu kadar bal sarımsak verdim daha önce verdiğim dönem dişleri çıkarken çok zorlanmadım diye hatırlıyorum ama mevcut duruma bi kilo sarımsak bile etki etmeyebilir bilemiyorum denicem🙈😅
okuyor Trendyoldan şu eşleştirme oyuncağını almıştım. Kalitesini hiç beğenmedim. Ahşap üzerine yapıştırma. Ama iş görüyor. 3erli olarak sundum. Bir süredir oynuyoruz. 3 tane görseli önüne dizdim. Sonra bir tanesinin eşini eline verdim. Bu hangisinin aynısı diye sorup aynı olanin üstüne koydum. Ama yok şimdiye kadar yapamadı. Düzenli oynadık ama bir türlü çiftleri eşleştirmedi . Ben de daha zamanına var demek ki deyip pes edip kaldırdım. Bugün tekrar çıkarttim. Yine 3 lü olarak önüne dizdm. 1 tane verdim. Direk eşinin üzerine koydu. 2.yi verdim. Onu da koydu. 3-4 derken hepsini ilk denemede doğru olarak eslestirdi. 🥰🥰🥰🥰 Çok şaşırdım.
ikitosbikannesi A2B4 benim bebeğimde erkek net olarak baba, abla, hoppa, mama, hapşu, ver, hala, allah diyor babıldamalar hala var bitmedi ben doğduğundan beri papağan gibi herşeyi konuşuyorum oğlumla ikimiz gün boyu beraber olduğumuz için
Ebruceyda okuyor 30 milyon kelime isimli kitabi oneririm size. Her ebeveynin okumasi sart diye dusunuyorum. Bebeklerimiz ayni. Biz suan bolca suyla oynuyoruz. Eline oyuncaklarindan sopalar yapip ucuna oyuncak gecirip sallama favorisi🤣 karton kule oyuncagimiz var valla tek bir oyuncakla elli cesit oyun yapabiliyoruz. Icine bir sey koyup sallama. Zemindeki topu ustune kapatip yerini bulmaya calisma, ustuste dizme, icice dizme, renklerini sayma, hayvanlarinin taklitlerini yapma gibi. Onun disinda bolca saklambac 😂