Kahvaltı haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, salatalık, muz tahin pekmez ceviz karışımıydi. Çeyrek yumurta iki kaşık da karışımdan yedi. Arada yumurtalı ekmek yaptım bi dilim çavdar ekmeğini yumurtaya bulayıp yağsız tavada arkalı önlü pişirdim bi lokma yedi sadece. Yanına bi tane kayısı verdim yarısını yedi. Öğle yemeğinde tavuklu ince bulgurlu kaşarlı tarhana çorbası yaptım içine bi de sabahki yumurtasini rendeledim napayım 🤷 bi yemek kaşığı ondan yedi. Arada buzlukta donmus çilek vardı meyve filesine koyup verdim onu da istemedi nedense. Akşama makarna yapcam riske atmak istemiyorum sevdiği bi şey olsun kıymalı yapmayı düşünüyorum yerse. Dün gece yine bi iki st uyanık kaldı sabah 6 buçukta uyandı ve ilk uykuyu sadece 50 dk yapınca aşırı mizmizdi sulu oyunlar yaptık o yüzden. Başı çok sıcaktı yine ılık bi duşa soktuk. Günler sonra ilk kez iki uyku yapmış olcak. Uyanınca dışarı çıkarız diye düşünüyorum çünkü muhtemelen gece yarısı uyucak biraz yormamiz lazım 😂 bi de arada bi çay kaşığının ucu kadar bal sarımsak verdim daha önce verdiğim dönem dişleri çıkarken çok zorlanmadım diye hatırlıyorum ama mevcut duruma bi kilo sarımsak bile etki etmeyebilir bilemiyorum denicem🙈😅