okuyor mutlu huzurlu haftasonları 🌸
Bir kaç gündür oğlum aşırı huysuz pek aktif olamadım.
Bugün 13 ay 1 günlüğüz
Fiziksel aktiviteler
Hala yürümüyor, emekliyor, sıralıyor, çekmece karıştırma içine oturma, çekmece boşaltma aşırı hareketli yetişemiyorum
Dans etmeyi çok seviyor
Oyuncaklara ilgisi bebeklikten beri yok kitapları yırtıyor oyuncak oynamak istemiyor davul çalıyor, piyanoyla oynuyor, saklambaç, yakalamaç oynaya bayılıyor
Dil gelişimi
Anlamsız bir çok kelimesi var, anlamlı olarak baba, abla, abi, mama, hoppa, ver, bu, dede, hapşu, amin, hala, su, süt diyor
Isırma huyu devam ediyor heryerimiz ısırık ama fark ettiğim birşey var sadece babasını ve beni ısırıyor başka kimseye yapmıyor. Hala uyumak istemiyor öğlen uykusuna direniyor.
5.5 aylıkken doktor tavsiyesi ile ek gıdaya geçmiştik 9.5 aylık olana kadar herşeyi yedi pilav kurı fasulye sebzeler vs ama 3.5 aydır asla katı gıda yemiyor anne sütü alıyordu hamile kalınca sütüm acıdı sanırım kendisi bıraktı mama yemiyor.tarhana çorbası yoğurt meyve püresi muz dışında ağzına kesinlikle hiç birşey sürmüyor artık oturup ağlıyorum kahvaltı yapmıyor yemek yemiyor sevdiği şeyleri tüketmiyor ısırıp koparıp geri atıyor yada ağzından geri çıkarıyor . Diş süreci geçer diye aylardır dayanıyorum ama yok geçmiyor doktor 1 yaş sendromu çok karşılaşıyorum teklif et ama zorlama değerler normal dedi ama aylardır kilo almıyor 🤦♀️