jap Mehtap91 almadıysanız boşa o kadar para vermeyin. Kızımında göbeği kanıyodu bulamadık eczanelerde. Bi eczacı lan taşıyla aynı şey dedi. Eşim berberden aldı geldi 2 uygulamadan sonra kesildi kanama
Mehtap91 jap kan değilde 2 kez yakıldı zaten bu yöntemle başka bi Dr.a gittik buda 10 gün yapin dedi. Ya göbeğin içi bor türlü kurumadı sarı renkte bi sıvı var anlamadim gitti bi düzelmedi ya
Mehtap91 Atillaveannesi bize 2 kere yapildi hala sarı bi sıvı gelio anlamadik gitti bi toparlanamadi cocugum😔
Minikpokatall Mehtap91 bizim de 4 gün göbek düştü 10 güne kadar kanadı K vitamini iğnesi vurdu doktorumuz ve o kibrit gibi şeyi sürdü ve geçti bize bi defa uygulandı hiç duymadım 10 gün sürüldügünü
Mehtap91 Minikpokatall ya sormayın bizde 2 kez yaptırdık geçmedi başka bi Dr.ada gittik oda 10 gün dedi göbeğin içi nemli gibi hep badilerine sarı renk leke gelio ilk kandı sonra buna dondu
Deletedmom_79 Mehtap91 sarı enfeksiyon belirtisi değil mi? Bunu tedavi etmektense gümüş nitrat uygulaması mı önerdi? Başka bir hekime daha görünmesini öneririm. İnsan vücudundan sarı gelen hiçbir şey masum değildir🙄
Atillaveannesi nazz33 Mehtap91 Kan bence gelmiyorsa sorun yok sarı sıvı sanki göbek kendini toplarken oluşan bişey mi hani yara olunca da olur ya sonuçta delik kapanıyor şişme falan yoksa sorun olmaz bizdedir oluyordu en son gittik kesildi
Minikpokatall Mehtap91 biz yaptıktan sonra 3 4 gün geçene kadar gazlı bez koymuştı doktorumuz bez tahriş etmesin diye belki işinize yarar inşAllah geçer bebişin göbegi en kısa zamanda şifa versin Rabbim 🌸
Mehtap91 Deletedmom_79 2 tane cocuk cerrahina götürdüm enfeksiyon olsa bilirlerdi heralde ayy anlamadim valla 10 gün evde biz yapicaz yakma islemini ins kurur da kapanır şu gobegi
Mehtap91 Atillaveannesi kan yok göbeğin içi siyah o cubukla yakmaktan sanirim,bi tıkta kurumuş gibi geldi bugün. İlk defa başımıza gelio bu olay ne zormuş yaa 🙄