Aygul1996 14 günlük bebeğim var. Boynunda ve yüzünde kırmızı kırmızı sivilce gibi noktalar çıktı. Göbeği düşmedi yıkayamadım da. Başına grlen var mı? Önemli bişey mi?
Damladerin Aygul1996 kız çılgın o çocuk rahatsız olur rahat uyuyamaz yıka hele yaz bide 🙉 göbeği de çok geç mi kalmış 🤔 benimki 1 haftaya düşmüştü oraya tülbent bağla yıka birşey olmaz sen uzattıkça çocuk pislenir işte o zaman göbeğe zarar
YazCilegi Aygul1996 bebek aknesi bebek sivilcesi. Benim kızımda da var suan. Müdahaleye gerek yokmus kendi gecıyormus ama en önenmlisi temiz kalmasıymıs. Yıkanmalı yani 🙂
KuzeyinAnnesii Aygul1996 yıkamalısın bence jiç bişey olöaz çocuk yıkanmadıkça kendinede gelemez 14 gün çok uzun bir süre olmuş göbeğine direk su dökmücen tepeden akıtıyon zaten sonra hemen kurula ki çocuk kendine gelsin bu sıcak havalarda isilik olmuştur o
nazz33 Yıkamadan olmaz tabi,benim bebeğim 6 günlük.2 kere yıkadım ve dünde göbeği düştü.su kızarıklıklarına iyi geliyor
Atillaveannesi nazz33 Mehtap91 Kan bence gelmiyorsa sorun yok sarı sıvı sanki göbek kendini toplarken oluşan bişey mi hani yara olunca da olur ya sonuçta delik kapanıyor şişme falan yoksa sorun olmaz bizdedir oluyordu en son gittik kesildi
Kader477 Göbeği kuru tuttuktan sonra bi sorun olmaz banyodan sonrs güzelce kurulayın, eczanelerde göbek bakım spreyi var bikaç güne düşürüyor bizimki 4. Gün düşmüştü
Gorursensoyle Canım bebeği yıka biz 3günlğkken yıkadık yıkanmayan bebek gelişmez kurularsın korkma ama düşmediği için bi doktoruna sor ne dicek