Maviim 112233445566 öğlen 12 de kahvaltı, akşam yemeği saat 18:00 sonra bir daha yemek yok. Yani 18 saat aç kalıyorsunuz tabi bunun büyük bir bölümü uykuda geçiyor. Çok güzel inceltiyor ve çok sağlıklı hastalıklardan koruyor
EsCidella Benim 1 hafta oldu kullanali Brown tea ama kilom ayni değişmemiş. Birkaç kişi 15 gün sonrası kilo veriliyor demişti bakalım bu haftadan sonra belli olur 😅 umutla bekliyorum
Gamze33saltkaya EsCidella verirsin sabret düzenli kullan dikkat et yediklerine 2. Kutuyu dün sipariş verdim 🥹🥹
EsCidella Gamze33saltkaya umarım ama ben hemen bir şeyler görürüm diye beklemiştim 😅 kullanmaya devam ama. 1 ay sonunda yazarım yine
Gunsss Antidepresan ben geçen ay 275 tl ye almıştım sanırım malum piyasa ona da zam geliyor zaman zaman, kendimi paylaşamam burada maalesef 😊
0706almila EsCidella gloelife trex tea içtim 10 kg verdim bende instagram da var güvenilir bi site ordan alıyorum bende
Fasulyenin_annesi EsCidella funbody kullanıyorum 4.günüm daha önce de kullanmıştım çok güzel zayıfladım
EsCidella Gamze33saltkaya daha tartilmadim kavanoz bitince tartilacagim iki haftası var daha 😅 moralim bozulur modum düşer diye tartilmiyorum.
olmezbusra11 EsCidella bend forx5 kullanıyorum 20 günde 5 kilo verdim çok güzel iştah kesiyor ve bol bol su icmeni sağlıyor