Mehy Gamzeeeeee16 hayır olmadı zaten bu tarım bakanlığı onaylı doğal bi ilaçmış diğeri sağlık bakanlığı onaylıyor oyüzden devlet karşılamıyor
Gamzeeeeee16 Mehy inşallah olmaz elim ayağım boşaldı ilk gördüğümde bebeğim yine aynı onda bir değişiklik yok kaka kanlı olunca beynimden vurulmuşa döndüm
Mehy Gamzeeeeee16 ilacı kestiğiniz an bitiyor bu yan etki oyüzden bağırsaklarına zarar verdiğini düşünmeniz normal aynılarını yaşadım 🙏
Hilallllll Bende de yaptı ilaç o kan değil hazmedemiyor vağırsaktan tekrar çıkıyor kes verme onu ben vermedim daha vegafetondur büyük ihtimalle ilaç
Ogretmennnnn_____ Gamzeeeeee16 merhabalar süzün yaşadığınızın aynısını yaşadım dün sağlık ocağının verdiği Demir ilacını verdim akşamına Kanlı kaka yaprı yine sabah kanlı kaka yaprı ocean aldım onu vereceğim direk kestim ama cok korktum ne yaptınız geçti mi kankı kaka doktor be dedi size
Gamzeeeeee16 Ogretmennnnn_____ süt ve süt ürünlerinide kestirdi bana doktor ben geri başladım bişey olmadı şuna bizde ovsan kullanıyoruz çok şükür olmadı bunda öyle bir sorun
Ogretmennnnn_____ Gamzeeeeee16 bende devletin verdiğini kestim ocean aldım ve kan kesildi demek ki o yapıyor Muş
Simgetuna- Gamzeeeeee16 bizde de vardı 2 aydır dşyetteyım süt ürünleri dana eti damates kuruyemişi kesti ne dedi drunuz
Gamzeeeeee16 Simgetuna- valla pek bişey demedi diyet verdi ilacı kesti geçti zaten ocean marka aldım puan ondan devam ediyorum bir problem yok
CankizimRavzam Gamzeeeeee16 benim kizimda onu.kullandi 1 yıl boyunca gerçekten güzel ben onun d vitamini olanını da kullandım kızıma 😍
Ysmndmrl Gamzeeeeee16 kan miktarı çok mu acaba benim kızımda da oldu makat çatlağı olmuş ondan dı ben sağlık ocağının verdiği damlaları kullanmadım ocean aldım ikisinide kabız yaptıysa bebeği zorlanınca olabiliyormuş
Gamzeeeeee16 Ysmndmrl yok kabız değildi 3 kere oldu içindeki birleyen Alerji olmuş olabilir dedi doktor pek içime sinmedi ama kaka tahlili yaptırdım doktora gitmeden önce o daha çok rahatlattı beni tahlil sonucu temiz şıktı