Melikeyesill Antonmom Antonmom 70 kg ile başladım şuan güncel 58 kiloyum 1 hafta+2 günüm daha var 2 ay olacak
Kerem0210 Melikeyesill süt arttırıcı kürlerden örnek paylaşabilir misiniz maalesef ben danışmanlık alamıyorum ve kilolarım gitmiyor
Pink96 Diyetisyen Ayşe Duran tavsiye ederim.Kendisi çok tatlı ve ilgili bir insan.Memnun kalacağınıza eminim. İnstagramdan ulaşabilirsiniz kendisine.
Kucukadaminannesiii Melikeyesill ben de bugün görüştüm derya hamımla çarşamba başlayacağım emziriyor musunuz siz aralıklı oruç şeklinde mi yazdı size çok zorladı mı sizi süreç bilgi verebilir misiniz
Melikeyesill ananasss bu hafta 2 ay olacak 12 kg verdim ama ilk haftalar çok kacamak yaptım🤣 ona rağmen cok iyi verdim ve çoğu yağdan
ananasss Melikeyesill çok iyi tebrik ediyorum 👏🏻 ben de başlamayı düşünüyorum taşınma işimiz bittikten sonra
Deletedmom_58 Zamansizportakal 3 aydır diyetisyene gidiyorum ve 3 aydır her hafta farklı diyetler yazıyor. İlgi alakası da çok iyi memnunum. Sümeyye demir tavsiye ederim
Melikeyesill Kucukadaminannesiii evet canım emziriyorum aralıklı oruç şeklinde ilerliyoruz liste dolu dolu ilk 1 hafta biraz zorlamıştı her hafta liste değişiyor acıkmıyorsunuz ben çok yemeye alıştığım için ilk başlarda zorlandım ve kaçamaklara rağmen çok güzel kilo kaybettim. Derya hanım ve kürleri müthiş listelerine uyup zayıflamamak imkansız. Bölgesel yağ yakıp zayıflıyorsunuz en önemlisi bu.
Serife00 Diyetisten yunus atıcı var ama ücreti biraz yüksek 3 aylık paket veriyor genelde oda şuan 4-5 bin olmuştur ramazan da 3.500 gibi bir yekündü aylık paketi de 1.500 vardır.