Mtbuaaa Eslemsi_04 😂😂😂 Kayınvalidem memlekette annesi rahatsız Kayınpederim tek kaldı ve şeker hastası ona göre ayarlıyorum mecburen yemekleri yoksa bana dünden kalan kuru fasülyem yeterdi aslında 🥲😂 @Birdunyabircennetannesi
Mtbuaaa Eslemsi_04 ay o kadarda farketmez yer heralde ya ne bileyim 😂 İşte o yüzden belki yemez diye makarna ve kuru fasülyeyide ekledim kaynanamın işi çok zormuş 😂
1pekmom_ tazeanneyimben doğumdan sonra ilk kez dışarda yemek yicez 😂 ve benim yemek istediğim şey kokoreç 🤣 1senedir hasretim resmenn
Mtbuaaa Eslemsi_04 el öpülesi kadın valla ne hazırlıyor bilmem 1 haftada bittim ben düşün Her akşamda çağırıyorum yemeğe tek kalmasın diye bu seferde düşün düşün bana eziyet oluyor 😂
Mtbuaaa Eslemsi_04 valla hiç belli değil sadeve uzun bir süre olmadığını biliyorum Görümcem var birazda ona gider zaten annemler gelecek benimde bir süre alamam gibi duruyor 24 yaşında bir görümcem daha var evde ama yumurta kırmasını bilmiyor 🙄
Halimea tazeanneyimben eşim bugün yok tekim cocuklarla tavuk üstü pilav ,salata yaptım , annannem içli köfte ve sigara boregi yoladı yanında kola yeter🌸
Aaayyssee tazeanneyimben İzmir köfte patates yapcaktım kıyma çıkardım eşim sebzeli yapıp fırına götürim çok güzel oluyor dedi ben magnolia yaptım çıktım mutfaktan bakim ne yapcak bende bekliyorum 😂