Ucansupurge tazeanneyimben patlıcan biber ve patatesleri minik minik doğradım airfyera kofteyle birlikte attım çıkınca borcama önce sebze sonra köfteleri koyup domates sosu ve kasarla firinlayacagim yanına domatesli basmati yapmayı planlıyorum
Mtbuaaa Eslemsi_04 bilmiyor ki ne yapacak 7/24 pizza yerler 😂 Yanlış çocuk yetiştirme örnekleri işte Evli bir görümcem daha var o yapar artık yapacak bir şey yok ben gelin vazifemi yaptım seve seve ☺️😁
BuzluLatte tazeanneyimben kremalı tavuk çorbası ( dünden kaldı ) Karnıyarık Makarna salatasi Biber turşusu koyarım bide tamam
Mtbuaaa Eslemsi_04 düzenli bir işi yok diyim girip çıkıyor okul dönemide olmadı okumadı Kayımvalidem hep hizmet etti yemeğini ayağına getirdi götürdü eline bez vermedi temizlik yap demedi Öyle alıştı öyle gitti
Mina-Mustafa13 tazeanneyimben köz domates çorbası Karışık dolma ( kuru patlıcan kuru biber kuru kabak ) Yoğurtlu semizotu salatası
Deletedmom_110 tazeanneyimben ton balıklı roka salatası yaptım kızıma tarhana yaptım Nugget makarna birde Nugget yicemmm alerji sebebimizden 🥱
midekoruyucu Mtbuaaa menüne de bayıldım bu arada. Dün benim de öyleydi karman çorman. Ama benimkiler evde yarım kalanlardı. Bitti çok şükür 😂
Mtbuaaa midekoruyucu bugün ne yemek yapacaksınız -artanlar sartanlar 😂 İnsan bi rahatlıyor kalan yemekler bitince
midekoruyucu Mtbuaaa ay vallahi sorma ya. Yemin ederim o makarna kaç gün süründü. Bi de üstüne pilav yaptım 😂😂😂😂😂 dün en sonunda ben makarnayı bitirdim eşim pilavı. Kalanı da kuşlara verdik 🤫😂