Pol34 tazeanneyimben salata tavuk şiş bulgur pilavı. Ben de sabahtan beri düşünüyordum ne pişirsem diye 🤣
Mtbuaaa tazeanneyimben en karmaşık yemek bende bugün Sayıyorum hemen Mercimek çorbası Kuru fasülye Biber dolması Makarna Salata Menüye bak ne ararsan 😂
midekoruyucu Mtbuaaa menüne de bayıldım bu arada. Dün benim de öyleydi karman çorman. Ama benimkiler evde yarım kalanlardı. Bitti çok şükür 😂
Birberenannesi tazeanneyimben Hünkar beğendi, arpa şehriye pilavı, cacık, sütlü kadayıf tatlısı var bugün 🍀 dünden de sarma kaldı sahi
35lavanta Birberenannesi oyyy hünkar beğendi çok severim iyi hatırlattın dolapta hazır közlenmiş patlıcanlar var yarına yapayım ben bunu 🤤🤤
Liya01 tazeanneyimben fırında borcamda tavuk patates biberli salça soslu mis gibi yeter 😂 belki pilav bide yanına
35lavanta tazeanneyimben boool domatesli bool sarımsaklı zeytinyağlı girit kabağı pişirdim 🤤 Yanınada mayaladığım yoğurtlardan var tamamm mis gibi yaz menüsü işte
Moniza 35lavanta normal bir insan olmadığı belli zaten herkese saçma saçma yorum yapmış ben sinirlendim başkası adina
35lavanta Moniza bende saçma yorumlarını görünce baktım profiline fake olmasa yazacaktım da baktım fake hiiç uğraşamam 😂
Moniza 35lavanta kendi hesabımdan girip aktif olamıyorum sürekli sürekli demekki işi yok boş bir insan 🤷♀️
Mtbuaaa Eslemsi_04 😂😂😂 Kayınvalidem memlekette annesi rahatsız Kayınpederim tek kaldı ve şeker hastası ona göre ayarlıyorum mecburen yemekleri yoksa bana dünden kalan kuru fasülyem yeterdi aslında 🥲😂 @Birdunyabircennetannesi