Deletedmom507 Diladenizim2504 benim kizim 2 aylıkken eeg ye 3 ayina girdiğinde de mr a girdi erken tani önemli
cagla29930 Diladenizim2504 ilk kızım yapıyordu emmeyi bırakmaya yakın bende çocuğa bişey oluyor sanıp çekerdim memeden sonra tekrar yapışırdı çok korkulacak birşey olduğunu zannetmiyorum ama yine de doktora danışmakta fayda var
Diladenizim2504 Madamminia evet uyarınca duruyor hemen kriz olsa durmazdı diye düşünüyorum bugün sabahtan beri çok tedirginim. Tşk ederim içimi rahatlattınız🤲🤲
cagla29930 Diladenizim2504 danışmadım ama kızım şuanda 8 yaşında herhangi bir nörolojik sıkıntımız yok çok şükür o zaman kayılvalidem görmüştü bazı çocuk uykuya dalarken yapar demişti içim rahatlamıştı sorma gereği de duymadım o zaman
Cansuhmn Canim benim bebegimde oluyodu emerken gunde 3 4 defa doktora sormustur normal bi durum demisti
Diladenizim2504 Cansuhmn yarın götüreceğin umarım normaldir benimki de hiç EEG falan istemedi mi dr sizden
Deletedmom507 Diladenizim2504 Bende o evrelerden geçtim rabbim kimsenin bebeğine dert vermesin çok zor eeg çekimi bi dert mr ayrı bi dert rabbim bir daha yasatmasin
Eminegokhan Diladenizim2504 siz müdehale edince duruyosa korkulcak bsey yok epileptik nöbetlerde müdehale edilsede durmaz ama eeg cektirin iciniz rahat etsn
Seboo Diladenizim2504 hizlinklonalan bebeklerdde oluyomus ya hu dormda okumustum yada instafa girdum tam emin dgilim ama bi arastirin
Diladenizim2504 Eminegokhan ben de biri atak kriz falan geçirse durduramam diye tahmin ediyorum ama iyi düşünmeye çalışıyorum umarım iyidir 😞😞
Seboo Diladenizim2504 hizli kilo alan klavyede sknti yasiyorum hizli yazcam diye karismis kelimeler hep kusura bakmayin