hellomom Benim kızımda da bi ara oluyordu ya da bn farketmeye başlamıştım. Doktorumuz çiş yaparken olur dedi. Gerçekten de öyleymiş. Birde emerken genlde kaka ve çiş yapabiliyorlar.yine de tabii doktorunuza danışın.
gulertknn1 Diladenizim2504 tavsiyem emzirirken telefon elinizde olsun ve kamera arka planda çalışsın titrerken hemen çekin
Diladenizim2504 gulertknn1 umarım tekrar olmaz da artık olursa da öyle yapacağım çok tşk ederim ilgilendiğiniz için 🙏🏻🙏🏻
Madamminia Diladenizim2504 11 aya kadar falan sürüyormuş.Uykuya dalma anında oluyor.Kafasını okşayıp uyarın duracaktır kriz gibi değil.Benim oğlumda da oluyor.İnternette videosu bile var çekilmiş.Korkulacak bir durum değil.Ama siz yine de doktoruna sorun tabi
Diladenizim2504 Madamminia evet uyarınca duruyor hemen kriz olsa durmazdı diye düşünüyorum bugün sabahtan beri çok tedirginim. Tşk ederim içimi rahatlattınız🤲🤲
Sevda6767 Diladenizim2504 canım kızıma 2 buçuk 3 buçuk ve 6 aylıkken 3 defa eeg çekildi. Hiçbir zararı yok. Ben de önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama arkadaşların dediği gibi video cekebiliyorsan çek ve eeg gerekirse çektir korkma Allahın izniyle bir şey yoktur
Deletedmom507 Diladenizim2504 benim kizim 2 aylıkken eeg ye 3 ayina girdiğinde de mr a girdi erken tani önemli
cagla29930 Diladenizim2504 ilk kızım yapıyordu emmeyi bırakmaya yakın bende çocuğa bişey oluyor sanıp çekerdim memeden sonra tekrar yapışırdı çok korkulacak birşey olduğunu zannetmiyorum ama yine de doktora danışmakta fayda var
cagla29930 Diladenizim2504 danışmadım ama kızım şuanda 8 yaşında herhangi bir nörolojik sıkıntımız yok çok şükür o zaman kayılvalidem görmüştü bazı çocuk uykuya dalarken yapar demişti içim rahatlamıştı sorma gereği de duymadım o zaman