Gokalp23 Bizde bekliyoruz,şu an İstanbuldayız yazdık doğu illerini hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
cahillesohbetikestim Antidepresan açıklandıktan sonra 1 ay ilişik kesme süresi varmış canım sonrasında da 15 gün yol, taşınma izni vs şeyler varmış benimde tam bir fikrim yok maalesef 🥴🙄
Karpuzlufistiksarma Kutaycik öyle tabi herkesin hakkında hayırlısı, bi yönden gidip gelelim biran önce diyoruz bi yönden daha kalalım burayı seviyoruz diyoruz ama nasip tabi . Sizin kaç sene sonrası kabul olmadı yani biz istanbuldayız 9 yıldır eşim burada görev yapıyor
Kutaycik Karpuzlufistiksarma bizim artvinde 6.yılımızdı geçen sene yönetmelij değişince 1 yıl daha yapıp çift şark bitiyordu.doguda personel ihtiywcı olmasına ragmen kabul etmediler kimsenin ipkasıjı
Kutaycik Antidepresan şartlı duruma göre değişiyor,eşi çalısıyorsa onun atama dönemi bekleniyor.ortalama agustos gibi ilişik kesmiştik biz.15 günde mehil müddeti yani tasınma izni var
cahillesohbetikestim Meleklianne ilk tercihimiz van lojman istiyoruz eğer olursa biraz bilgi verebilir msiiniz.
Kuticey Kutaycik biz de şanlıurfadayız 8 yıldır. Süre kısalınca çift doğu bitirmiş olduk. İlk tercihimiz memleketimiz Bursa inşallah gelir🙏 Sizce ne zaman açıklanır duyum alan var mı?
Kutaycik Kuticey cuma diyolar ama bilmiyorum.memlekete veriyor mu emin değilim inşallah gönlünüze göre olur
Ayse_nurnur 1Mihrosunannesi merhaba sivereğe çıktı bizim tayin orada evler nasıl nerden bulabiliriz uygulamadna bulamıyoruz
Kuticey Kutaycik şark dönüşü polisleri istedikleri ile vereceğiz demişti iç işleri bakanı. İnşallah verirler depremden etkilendik
Gokalp23 prensannesi_2 inşallah gönlünüze göre olur,İlk tercihimiz Mardin bizim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻
FredericChopin prensannesi_2 Biz de tayinciyiz bu sene, Çanakkale’deyiz. İlk tercihimiz Erzurum bizim de, sağlık imkanlarından dolayı biz de çok istiyoruz. 🙃