Kutaycik polis tayinleri için burada toplanabiliriz.Heyecanla bekliyoruzBakalım kimler nereye gidecek. Belki aynı yere giden veya gittiği yer hakkında bilgisi olan vardır. Biz Karstan batıya gideceğiz🌼
Caglarege03 Kutaycik ipka verdik ama kabul olmayabilir o yüzden belirsizlik içinde bekliyoruz. Konya’dan doğuya gideceğiz 😇
cahillesohbetikestim Kutaycik doğuya tayin bekliyoruz bakalım neler olacak. Cuma akşamı açıklanması bekleniyormuş.
Karpuzlufistiksarma Eşim ipka verdi ama belki ipkası kabul olmaz artık biz de bekliyoruz bakalım ne olacak 🥹
Kutaycik Karpuzlufistiksarma geçen senede bizim ipka kabul olmamıstı,ama insan herseye alısıyor hakkınızda hayırlısı olsun
Kutaycik Caglarege03 doguda personel suan cok azmıs sayı olarsk,birde sürelerde düşünce şarkı tamamlamıs sayıldılar inşallah kabul edilir ipkanız
Antidepresan cahillesohbetikestim Merhaba açıkladıktan sonra taşınma işleri ne zaman olur acaba bilginiz var mı
cahillesohbetikestim Kutaycik van, kars ilk ikisi😅 diğerlerinin sırasını hatırlamıyorum şanlıurfa, bingöl, gümüşhane, Şırnak, Hatay var
Karpuzlufistiksarma Kutaycik öyle tabi herkesin hakkında hayırlısı, bi yönden gidip gelelim biran önce diyoruz bi yönden daha kalalım burayı seviyoruz diyoruz ama nasip tabi . Sizin kaç sene sonrası kabul olmadı yani biz istanbuldayız 9 yıldır eşim burada görev yapıyor
Kutaycik cahillesohbetikestim kars olursa merkez olur inşallah biz ilçedeyiz imkanlar yok denecek kadar az
cahillesohbetikestim Kutaycik ay inşallah Rabbimmsizinde gönlünüze göre versin. Neresi olursa olsun merkez olsa iyi olacak. Hem hastane vs açısından hemde sosyallik açısından. 🥰
cahillesohbetikestim Antidepresan açıklandıktan sonra 1 ay ilişik kesme süresi varmış canım sonrasında da 15 gün yol, taşınma izni vs şeyler varmış benimde tam bir fikrim yok maalesef 🥴🙄
Kutaycik Antidepresan şartlı duruma göre değişiyor,eşi çalısıyorsa onun atama dönemi bekleniyor.ortalama agustos gibi ilişik kesmiştik biz.15 günde mehil müddeti yani tasınma izni var