Dunyamsensn2008 biryavuzkusu Ben uzun kollu zıbın be pijama giydiriyorum iyi oluyo uyudugu oda souk diger odalara göre
biryavuzkusu Dunyamsensn2008 üste sadece uzun kollu zıbın altına pijama doğru mu anladım bende öyle deneyeyim tek katta üşüyecek diye korkuyorum ya
biryavuzkusu Dunyamsensn2008 bencede olmaz ben normal sıfır kol zıbın üstüne pijma takımı giydiriyordum terliyordu acaba o zaman hava mı sıcaktı 😂😂
Ddm35 Carters polar uyku tulumu kullanıyorum. Çok memnunum. Küçük gelmeye başladığında yine ondan alıcam kesinlikle.
Aframeva melasya Bende devamlı carters’in ürünlerini kullanıyorum çok memnunun ama ben bulamadım uyku tulumunu acaba görsel atabilirmisiniz
melasya Aframeva ayy hiç foto atmadım burdan🙈nasıl yükleniyo bilemedimki.nete carters milrofiber polar uyku tulumu die yazın çıkar
Ogretmenannis Kedicik evin sıcaklığına göre almalısınız tog değerlerine bakıp birde ıçten sadece atleti olursa terlemez
Sodya Kedicik terletmeyen woolnat diye duydum ama cok pahali. Imkaniniz varsa alirsiniz 2 3 yil kullanirsiniz. Ben e bebekten aldim 1.7 tog sanirim icine pijama giydiriyorum terleme olmadi simdiye kadar. Hatta oda daha serinse ustune de ortu atiyorum ama tabi ki açiyo
Sodya Nildemiren hello baby uyku tulumu. Ilk ciktigi anda aldim ben bedenler cabuk bitiyo cunku. Hafta sonu yedek alicaktim ama beden bulamadim malesef.
Nildemiren Sodya şu an 1 aylık daha ama ben 3aylıkken için almak istiyorum şimdiden araştırmalara koyuldum. Bir de şu çırtlı kundaklardan da almak istiyorum onuda araştırıyorum
Deletedmom133 Kedicik benimkinde hiç terleme olmuyor tifilya mağazasından aldım ici penye polar değil pilar olanlar terletirmis
Sodya Nildemiren e bebektekiler sanirim 1 yastan basliyo ama emin degilim. Siz seye bakabilirsiniz torba uyku tulumlarina .daha kucukken onlar biraz daha kullanisli olur sanirim. Tog degeri de tulumun hava gecirgenligiyle alakali bi terim sanirsam. Tog degeri arttikca biraz daha kalin oluyo ve daha dusuk derecelerde kullaniliyo. Bizim kullandigimiz icine 1 pijamayla yeterli geliyo. Oda sicakligi da 22 23 civari
Nildemiren Sodya Çok teşekkür ederim canım, tog değeni duyuyordum şimdi daha da bi kavradım😌 Torba tulumlara bakıyım o zaman 🌸
Hanteyy Woolnat tavsiye ederim iki çocuğuma da aldım evet pahalı ama 3 yıl rahat giyer ikisi de, %100 yün ve terletmiyor sabah kalktıklarında sıcacık uyanıyorlar.