Kedicik Herkese merhabalar .Kizim ustunu devamli aciyor cok hareketli uzerine bir sey ortturmuyor terletmeyen uyku tulumu almayi dusunuyorum ama nasil birsey alacagima karar veremiyorum.deneyimli anneler onerilerinizi alabilirmiyim?
Elvan125 Kedicik LC Waikiki den aldık henüz ulaşmadi genelde ordan alınmış diye görüyorum eğer ki kargocu getirirse sizinle paylaşırım 😂😁
Neslihansr Kedicik ben aldım lc den 1 haftadır kullanıyoruz hafif terleme oluyor ama oğlum biraz rahatsız ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum .
Dunyamsensn2008 Kedicik https://www.e-bebek.com/hellobaby-bebek-ucak-baskili-uyku-tulumu-p-19khbluuyt014-0032/ bunu kullanıyorum çok güzel memnunum cnm
biryavuzkusu Dunyamsensn2008 bende bundan aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum içine pijama takımı giydirince terliyor giydirmesem üşür diye korkuyorum 🤦🏻♀️ Siz nasıl kullanıyorsunuz
Pnarr_ Kedicik oğluma civilden aldım bir kat giydiriyorum terlemiyor kızıma lcwdan aldım daha gelmedi gelince bakacağız ona da
melasya Kedicik carters polar uyku tulumlari kizim 5 yasinda hala vazgecilmezimiz.ogluma daha dogmadan stok yaptim cok rahatlat huc terletmiyo
Aframeva melasya Bende devamlı carters’in ürünlerini kullanıyorum çok memnunun ama ben bulamadım uyku tulumunu acaba görsel atabilirmisiniz
Dunyamsensn2008 biryavuzkusu Ben uzun kollu zıbın be pijama giydiriyorum iyi oluyo uyudugu oda souk diger odalara göre
biryavuzkusu Dunyamsensn2008 üste sadece uzun kollu zıbın altına pijama doğru mu anladım bende öyle deneyeyim tek katta üşüyecek diye korkuyorum ya
biryavuzkusu Dunyamsensn2008 bencede olmaz ben normal sıfır kol zıbın üstüne pijma takımı giydiriyordum terliyordu acaba o zaman hava mı sıcaktı 😂😂
Ddm35 Carters polar uyku tulumu kullanıyorum. Çok memnunum. Küçük gelmeye başladığında yine ondan alıcam kesinlikle.
melasya Aframeva ayy hiç foto atmadım burdan🙈nasıl yükleniyo bilemedimki.nete carters milrofiber polar uyku tulumu die yazın çıkar
Ogretmenannis Kedicik evin sıcaklığına göre almalısınız tog değerlerine bakıp birde ıçten sadece atleti olursa terlemez