[silindi] NariNariKiminYari ayyy saatlerdir aynı şeyi düşünüyorum bide evin karşısı geniş park çat çatttt fişek atıp duruyolar çıldırdım
Farketmez NariNariKiminYari bızde aynıyız camlar çok ses alıyor korna sesine korkup ağladı kaç kez pazar günü de aynı zaten komşunun köpegını hıc solemıyorum 🤦🏻♀️
Arenimo NariNariKiminYari Maç 10da bitince anca toplanmışlardır biraz daha kutlayıp dağılırlar işleri güçleri vardır elbet yarın gidecekleri.
Beyninizikullanmakucretsizdir Belki buradan gören olur Kayseri’de bir çocuk için kan lazımmış postu görmüşsünüzdür. Arkadaşım İzmir’de kan bankasından alınabilirse buradan verelim diyor ben bilmiyorum oluyor mu bilgisi olan yazabilir mi
NariNariKiminYari Sogukkahve kız tartışmaa boşver bir gün önce katılmış ortalığı karıştırmaya çalışıyor postlarına baksana ahhahaha
NariNariKiminYari Sogukkahve ben kimseyle polemiğe girmemeye çalışıyorum allahtan askı almadım hiç uyarılıp duruyorum ahahha
Aaayyssee NariNariKiminYari size göre kutlama 1 saat olur onlara göre 3 saat yılda bir kez olan bir sey için bu kadar söylenmeye utanır insan bırakında bari bunu gönüllerince yapsınlar
Ashel NariNariKiminYari Okadsr gündemden uzak kalmışım ki arabalar korna çalarak geçiyor dugun var herhalde diyorum 😂 Sonra baktım arkası kesilmiyor herhalde hala seçimi kutluyorlar diyorum sonra instagrama bakınca anladım durumu 2 çocuktan sonra benim cahillik Nirvana ulaştı 😂
Nursena0606 NariNariKiminYari zorundasınız. Her gün olursa tepkinizi anlarım ama sizinki keyfi karşi gelmek.
Eminecak NariNariKiminYari ülkenin içinde olduğu zor gunlerde insanlar sevdiği taraftar olduğu takımın sampiyonlugunu tabiki kutlicak ulkede sevinecek eglenilecek ne kaldi baska. Bizde bugün eşim arkadaslarimiz bebeğim hep beraber o kutlamalarin arasindaydik cok da keyifliydi cok sevindik Galatasarayin sampiyon olmasina ve çıktık onu kutladik maç zaten 10 da bitti. Ha biz eve geldikten sonra silah sesleri de duyduk onu çok yanlış buluyorum o kadar.