NariNariKiminYari Busra3460 arkadaşım kimin şampiyonluğu aldığı beni alakadar etmiyor ki hala bu saatte yırtınmalarına laf ediyorum ben kaçta bitiyorsa bitiyor beni ilgilendirmiyor 1 saat kutlayacaklarına yarım saat kutlasınlar fazladan kutlayınca noluyor sonu kavgayla bitiyor zaten 🙃
Arenimo Galatasaraylı değilim ama asla da batmıyor insanların kutlama yapması şu an. Senede 1 defa olan birşey idare ediverin yahu birşey olmaz. Bu arada tüm galatasaraylıları tebrik ediyorum🤝
NariNariKiminYari _kuzucuki kız bizim milletimiz silahsız kutlama yapar mı sence nerdeyse 3 saattir kutluyorlar yetti artık
Arenimo NariNariKiminYari Maç 10da bitince anca toplanmışlardır biraz daha kutlayıp dağılırlar işleri güçleri vardır elbet yarın gidecekleri.
[silindi] NariNariKiminYari ayyy saatlerdir aynı şeyi düşünüyorum bide evin karşısı geniş park çat çatttt fişek atıp duruyolar çıldırdım
Farketmez NariNariKiminYari bızde aynıyız camlar çok ses alıyor korna sesine korkup ağladı kaç kez pazar günü de aynı zaten komşunun köpegını hıc solemıyorum 🤦🏻♀️
Beyninizikullanmakucretsizdir Belki buradan gören olur Kayseri’de bir çocuk için kan lazımmış postu görmüşsünüzdür. Arkadaşım İzmir’de kan bankasından alınabilirse buradan verelim diyor ben bilmiyorum oluyor mu bilgisi olan yazabilir mi
NariNariKiminYari Sogukkahve kız tartışmaa boşver bir gün önce katılmış ortalığı karıştırmaya çalışıyor postlarına baksana ahhahaha
NariNariKiminYari Sogukkahve ben kimseyle polemiğe girmemeye çalışıyorum allahtan askı almadım hiç uyarılıp duruyorum ahahha
Aaayyssee NariNariKiminYari size göre kutlama 1 saat olur onlara göre 3 saat yılda bir kez olan bir sey için bu kadar söylenmeye utanır insan bırakında bari bunu gönüllerince yapsınlar
Ashel NariNariKiminYari Okadsr gündemden uzak kalmışım ki arabalar korna çalarak geçiyor dugun var herhalde diyorum 😂 Sonra baktım arkası kesilmiyor herhalde hala seçimi kutluyorlar diyorum sonra instagrama bakınca anladım durumu 2 çocuktan sonra benim cahillik Nirvana ulaştı 😂