AngelMotherr Hele o pazar akşamı neydi Şuan florya fenaaaaaa kalabalık asıl ordaki insanlar sabır versin Allah
NariNariKiminYari AngelMotherr bende işlek caddedeyim pazar günü arabaların üstüne çıkıyorlardı millet delirdi dedim ahahha bugünde toplaşıp çığırınalım demişler herhalde araba sokmuyorlar şuan caddeye kocam gelsede viyu viyu diye dağıtsa keşke ahahahha
NariNariKiminYari Deletedmom_75 of bende işlek bir caddedeyim tombik döner gibi tencere tava ne varsa fırlatıcam şimdi ahhahah
Beyninizikullanmakucretsizdir NariNariKiminYari eşimle güldük kimisi doğru düzgün fanatik bile değildir belki, maksat gösteriş başka birşey değil jdjdjd 😂
NariNariKiminYari Zuleyhadere sen niye durup dururken kudurdun kız doğru söyle sen de mi kutlamaya çıktın ahahahha
Nursena0606 NariNariKiminYari Yani bir iki saat de tölerans gösterin. Abartmayın bu kadar. Her gün mü oluyor sanki?
NariNariKiminYari Nursena0606 kusura bakmayın bu saatte kimseyi tolere edemem hala tam gaz devam ediyorlar
Tatlican Biroglanannesiiii Sevinip kutlamak için illede eline birşey gecsin diye beklemeyenlerde var . kutla gitsin bugun variz yarin yokuz😄sizin orda da oluyormu kutlama
Beyninizikullanmakucretsizdir NariNariKiminYari stad baya uzak 480 km 😅 garipler arabayla birkaç tur atıp kutlama yapıyorlar 😂
Nursena0606 NariNariKiminYari zorundasınız. Her gün olursa tepkinizi anlarım ama sizinki keyfi karşi gelmek.
Beyninizikullanmakucretsizdir Biroglanannesiiii emin ol dolar 1 TL olsaydı bu kadar sevinmezler jdjdjd 😂
Biroglanannesiiii Beyninizikullanmakucretsizdir Galatasaray kutlaması varmış yeni öğrendim ben hala seçim kutlaması yapıyorlar sanıyorum Türkiye de değilim ondan bilmiyorum 😂😂