Momomom Aylizim04 katılıyorum, hepimizin çocuğu var evet uyanması hoş olmamış ama eğlenmeleri çok güzel bence
NariNariKiminYari Nursena0606 insani saatler arasında eğlensinler kimse laf etmez zaten ona bakma bu kutlayanlar daha iyi biliyorlardır eğlenmeyi tatili
Nursena0606 NariNariKiminYari Yani bir iki saat de tölerans gösterin. Abartmayın bu kadar. Her gün mü oluyor sanki?
Aylizim04 Momomom bende bunu anlamış değilim asla. Başka bir parti kazansaydı sanki dolar yerle bir olacak market fiyatları yarı yarıya düşecekti. Şaka gibi bir düşünce sistemi insan hayret ediyor.
Momomom Aylizim04 evet ben açıkcası siyasetle pek ilgilenmem ama genel olarak düşününce insanların düşüncesi çok saçma 🤷🏻♀️
NariNariKiminYari Beyninizikullanmakucretsizdir yok kız ne seçimi gs kazanmışta onu kutluyorlar bari birleşip takıma sponsor olsalar daha çok hayırları dokunur ahahhah
Beyninizikullanmakucretsizdir NariNariKiminYari eşimle güldük kimisi doğru düzgün fanatik bile değildir belki, maksat gösteriş başka birşey değil jdjdjd 😂
Tatlican NariNariKiminYari Inanmiycaksiniz ama kent meydanina yurume mesafem 2 dk di bende cok cektim yani benimde tuzum kuru degil😄ayy bitmedi dedigim zamanlar oldu tabikide ama bazende neguzel egleniyorlar diyordum bana para verseler gidemem o kalabaliga😄😄
Deletedmom_75 NariNariKiminYari Valla Galatasarayliyim ama bugün arabalarin lastiklerini patlatasim geldi birde cadde üzerindeyim beynim şişti inanin
NariNariKiminYari Deletedmom_75 of bende işlek bir caddedeyim tombik döner gibi tencere tava ne varsa fırlatıcam şimdi ahhahah
Adenveannesi NariNariKiminYari size katılıyorum araklı bebeğim bütün gün uyumadı zar zor uyuttum kutlama korna sesi derken uyandı kafayı yemek üzereyim
AngelMotherr Hele o pazar akşamı neydi Şuan florya fenaaaaaa kalabalık asıl ordaki insanlar sabır versin Allah
NariNariKiminYari AngelMotherr bende işlek caddedeyim pazar günü arabaların üstüne çıkıyorlardı millet delirdi dedim ahahha bugünde toplaşıp çığırınalım demişler herhalde araba sokmuyorlar şuan caddeye kocam gelsede viyu viyu diye dağıtsa keşke ahahahha