Defnenin-annesii Saliss Oy minicik daha benim yerime de kokla annesi sağlıklı güzel ömrü olsun prensesin 💞 memnun oldum 🌸🫶🏻
MaryAsu Merhaba ben de gurbetdenim tanışmak sohbet etmek iyi gelir bana da Azerbaycanlıyım Rusyada yaşıyorum ismin Aysun 22 yaşındayım, 9 ay 19 günlük kızım var ismi Maryam🩷🌸
tulaye Defnenin-annesii merhaba, bende Antalya’da yaşıyorum 🌸 5ay 28 günlük oğlum var. 26 yaşındayım. İsmim Tülay 😊
Momonlyn Defnenin-annesii Bu yaz Gökçeada’ya gelmek gibi bir planımız var nasip olursa 📍eşim çok merak ediyor orayı😀 Daha önce geldik tam gelmişken fırtına çıktı feribotlar iptal oldu bizde bir yemek yiyip geri döndük ne yapalım 😂 Sakarya’da yaşıyorum 25 yaşındayım 1.5 yaşında kızım var 😇
Defnenin-annesii Momonlyn Ayy inşallah ☺️ gelirseniz tanışalım inşallah 🌸 Allah bağışlasın canım Memnun oldum 🫶🏻
Panikatakanne Defnenin-annesii merhabalar Tuğçe hanım bende Edirne deyim gökçeada çok güzel bir yer geçen sene gezmek için gelmiştim birdaha gelirsek sizinle de görüşmek isterim
incitomm ruveydaensar gördüğümu yazdım hatta bide şey yazmıştı bende onun kocasıyla şuan evliyim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
incitomm Momonlyn bende okuyunca çok ürktüm gerçekten okudum böyle bir yazıyı 🥺 kimseyi korkutmak deil niyetim ama daha dikkatli olmalarından fayda var
ruveydaensar incitomm kadın saçmalamış bence . Böyle bi seyin doğru olduğuna asla inanmak istemiyorum 😶
Aysima17 Defnenin-annesii Merhaba Tuğçe🤗💕 Ben Burcu 24 yasindayim. Çanakkale/ Geyikli de oturuyorum. 13 aylık kızım var 🌸
Defnenin-annesii Aysima17 Ah en azından Çanakkale’den biriyle karşılaştım 🙈💞 Memnun oldum canım Allah bağışlasın 🌸
incitomm ruveydaensar inşallah sacmalamistir inanmak istemedim ama çok ciddi bir sürü şey yazmıştı hepsini okumustum
ruveydaensar incitomm kanka sen de beni ikna etme 🤭ben bu kadar igrencligi kaldırabilecek biri degilim 😂 yalan ya deyip geçmeyi tercih ediyorum 🤷🏻♀️ paranoya olurum yoksa 😅
Gul-1903 Defnenin-annesii Merhaba Ben Gül Ankarada Yaşıyoruz. 9 ay 14 Günlük Bebeğim Var İsmi Poyraz♥️🌺
incitomm ruveydaensar tamam tamam kız unut gitsin yazımı silmisler zaten 🤩 iyi niyetle yazdım ama etkilenen çok olurdu İyiKi silinmiş senide üzmek istemem ♥️
orguormeyisevenanne Defnenin-annesii Boluluyum, Boluda yaşıyorum , 8 ay 30 günlük oğlum var atanamamış görsel sanatlar öğretmeniyim🙊🙊 İsmim İrem 🙃 Eşimle 1,5 senedir evliyim 🥰
Defnenin-annesii orguormeyisevenanne Memnun oldum canım Allah bağışlasın 🌸🫶🏻. Ay inşallah atanırsınn☺️
nernec Defnenin-annesii Merhaba güzel anneler🤍 25 yaşındayım 5.5 aylık oğlum var. Kayseride yaşıyordum bugün itibari ile yozgata geçiyorum 🥰Hamileyken kullandım ve hala devam🥰