Ar_Es Defnenin-annesii Selam İstanbuldayım -Taşdelen 7 ay 25 günlük bir oğlum var ismim Esra 💕29 yaşındayım 🙋♀️
BeyCan_aks Hilaltas Ben de 22 yaşındayım , adım berra aslen izmirliyim ama Urfa’ya gelin geldim , 7 aylıkta bir oğlum var memnunnn olduummm 🌼
betulgrl BeyCan_aks ilk defa kızımın adından biriyle tanışmak nasip oldu bende bursadayım arkadaşlar 31 yaşındayım kızımda 15 aylık berra umarım ömrün bereketli olur 🥰
zambakcicegi Defnenin-annesii merhaba ben Ebru 23 yaşında iki oğlan annesiyim biri 20 aylık biri 3 buçuk aslen Şanlıurfaliyim gelin geldim Gaziantep’e memnun oldum 🌺🌺♥️
Dilek36- Defnenin-annesii merhaba bende dilek Kars/Merkezde yaşıyorum 30 yaşındayım 5 aylık minik bir kız annesiyim hepinizle tanıştığıma memnun oldum 💕🌸
Kocamdaaakocammm Defnenin-annesii Merhaba 💖 Bende Aslı 25 yaşındayım İstanbul beylikdüzünde oturuyorum 2 tane oğlum war 36 ve 16 aylık ♥️ 3 buçuk seneye yakın kdisteyim mom hesabımda war 🌺🤩
Defnenin-annesii Lovely_mk Memnun olduk canım 🌸🫶🏻 ay ikiz çok güzel Allah bağışlasın 😍 güzel olduğu kadar zordur da ama dimi? Kolaylıklar dilerim ☺️
Mirza-1209 Defnenin-annesii Merhabalar İsmim Kübra 8,5 aylık oğlum var ve su an Bingöl de yaşıyoruz🥰🥰🥰
ikitosbikannesi Defnenin-annesii kocaeli İzmit’te yaşıyorum. 26 yaşındayım 12.5 aylık oğlum var 6 aylık hamileyim 😊
Deletedmom_70 Defnenin-annesii Merhaba👋 bende dün katıldım kids’e. 29 yaşındayım. 5.5 yaşında oğlum, 2 ay 11 günlük kızım var. Aslen Uşak’lı yım. İş gereği Samsun’da oturuyorum🌸
Aselsmar Defnenin-annesii İstanbul ; G.O.paşadayım 6 yaşında oğlum, 1 ay 16 günlük de bebeğim var acemi anneden farkım yok valla . İlkin de hep annem yanındaydı bunda yalnızım iki çocuk zorluyor.
Defnenin-annesii Aselsmar Benimde ailem uzakta ilk çocuğum 20 günlükten beri tek başıma bakıyorum gerçekten çok zormuş. Sağlık olsun napalim kolaylıklar dilerim 🌸 memnun oldum 🫶🏻☺️
Cennet2811 Merhaba İsmim İlayda 21 yaşındayım genç bi anneyim bende aslen Hataylıyım yaşadığımız felaketten sonra İstanbul Sancaktepe’ye geldim 6 aylık bi kızım var ismi Cennet 😍
Bebee Defnenin-annesii Selamlaar 🌸 Taze anneyim 18 günlük bebemle yarışmaya şuan İstanbul dan katılıyorum Malatya deprezedesiyim bebem biraz büyüsün geri döncez inşallah yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😅😅🫶
Defnenin-annesii Bebee Çok geçmiş olsun canım umarım bir daha böyle bir felaket yaşamayız 🌸. Oy çok minik Allah bağışlasın memnun oldum 🫶🏻
sirinpatates Defnenin-annesii merhaba ben izel 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim edirnede oturuyorum beş gün sonra kızım 10 aylik olcak adı Saye. Maalesef edirnede oturan kimseye denk gelmedim burda pek arkadaşlık kuramadım. Öğrencilik hayatım Gökçeada da geçti bu arada kolay gelsin 😄
Defnenin-annesii sirinpatates Aa gerçekten mi ☺️ Ada’yı sevdiniz mı peki ? Allah bağışlasın canım memnun oldum 🌸🫶🏻