Zozan-harman Defnenin-annesii ben de Almanya’da yaşıyorum 32 yaşındayım ithal gelinim 😅 3 yaşında kızım 1 yaşında oğlum bir de cennette bi oğlum daha var
Pnrblt Defnenin-annesii Merhaba🌺💕 İsmim Pınar .21 yaşındayım.4 aylık bir oğlum var ❤️ İstanbulda yaşıyorum😊
burnumagelioduuujfklkl Defnenin-annesii merhaba ismim Sinem 26 yaşındayım 8-6-3 yaş ve 14 buçuk aylık 4 çocuğum var İzmir’de yaşıyorum🤗
Defnenin-annesii burnumagelioduuujfklkl Yaa maşallah Allah bağışlasın evlatlarını canım ☺️🫶🏻 memnun oldum 🌸
Durubebek61 Merhaba 💐 adım Zeynep 30 yaşındayım Trabzon merkezde ❤️💙 oturuyorum 3 ay 8 günlük bir kızım var ☺️
Saliss Defnenin-annesii bende 25 yaşındayım 41 günlük Duru kuşum var Bursada yaşıyorum demek isterdim fakat ilçesindeyim Bursaya yarım saat 45 dk mesafem var 🙃
Defnenin-annesii Saliss Oy minicik daha benim yerime de kokla annesi sağlıklı güzel ömrü olsun prensesin 💞 memnun oldum 🌸🫶🏻
Ysmnakdn Defnenin-annesii Yasemin isyanbul Güngören de yaşıyorum ama bir ayağım Esenler’de 28 yaşındayım 13 aylık bir oğlum var
Songul_99 Bende Samsun bafrada oturuyorum.bir buçuk yıllık evliyim beş ay 17 günlük oğlum var. Bebeğim doğduğundan beri happy kids kullanıyorum hamileyken happy mom kullanıyordum ☺️☺️
egee_momm Defnenin-annesii Merhaba🌸 adım Esra 23 yaşındayım miniğim daha 57 günlük🐣Ankara’da oturuyorum 🩵