Rubab_Mommy Defnenin-annesii Güzel günleriniz çok olsun 🙏💕Bende Türkiyeyi merak ediyorum gelmeyi çok istiyorum.Bakalım nasip olur in şe ALLAH 🥰
Defnenin-annesii Geceperisi Memnun oldum Allah bağışlasın çocuklarını canım 🫶🏻🌸. Bende 27 yaşındayım burada yaşıtlarımız da çokmuş 😊
sglkc Defnenin-annesii Çok gitmek istediğim yerlerden biri ☺️ Burda açık adresine kadar yazıyo çoğu kişi doğru bulmuyorum açıkçası güzel bi enerjiniz var diye cevap vermek istedim 🥰
Ebruliiiiii Defnenin-annesii selam kızlar ben istanbuldan ebru 29 yaşındayım 7 ay 28 günlük bir kızım var bu uygulamada takılmayı seviyorum
berenselen-16 Bende kendimi tanıtıyım😊 bursada oturuyorum 26 yaşındayım 3 buçuk yaşında ve 6 buçuk aylık iki tane prensesim var🥰
Hilaltas Defnenin-annesii sanırım aranızda en küçük benim 😊 22 yaşındayım 13 günlük bi oğlum var Bursa’da yaşıyorum
Defnenin-annesii Hilaltas Sende küçüksün bebeğin de küçücük 🫶🏻 Allah bağışlasın sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah 💐
BeyCan_aks Hilaltas Ben de 22 yaşındayım , adım berra aslen izmirliyim ama Urfa’ya gelin geldim , 7 aylıkta bir oğlum var memnunnn olduummm 🌼
-Eraymoms- Defnenin-annesii merhabalarr ☺️🥰💖😅 Benim adımda Aleyna Tekirdağ da yaşıyorum 20 yaşındayım 4 buçuk aylık bir oğlum var büyüyüp gidiyoruz artık 💗 tanıştığıma memnun oldum 🫶🏻
Defnenin-annesii -Eraymoms- Aa Aleyna bugün bir iki defa daha birbirimizin postuna yazdık çok memnun oldum canım 🫶🏻☺️.