Ayses6 Aklıma şey geldi ben hamileyken görümcem demişti ki doğum hediyesi olarak robot süpürge aldır demişti bende demiştim ki ben niye süpürge alım ben onla mutlu olmam o bir hediye değil benim için hakaret demiştim bana 1 ay surat yapmıştı
Biz3kisiyiz_ Bbttnnnannesi burdan bı kaç taktik aldım kullanımı için daha pratik oldu kolum ağrımadı en azından 😂 iade etmem gibi şimdilik bakalım daha alalı 3 gün oldu 🙈 ayrıca iade olmuyor diye biliyorum
Biz3kisiyiz_ Eminos evet öyleymiş oradayken söylediler bizede büyükleri almaz ama küçükleri çeker sonra depoyu bosaltabilirsiniz dedi. Ama hemen patlamaz ya cam değil ki depo kısmı sert organik çizilir ama kırılmaya dirençli bir hammadde yani öyle olması lazım 😂
Eminos Biz3kisiyiz_ depo kismini demedim zaten onlarin filtresi icin deniyor filtreyi bozar anlaminda diyorlar
Elifeliscaglar LadyGugu ve v12 sanırım çok daha hafif değil mi ? Bende kablolu dyson var çok memnunum ama işte kablo olayı rahatlığı yok robot süpürgede günlük ihtiyacımı karşılıyor bende dikey istiyorum v12 düşünüyordum tavsiye ediyorsunuz ozaman
LadyGugu Elifeliscaglar Evet, kesinlikle dikey süpürge ile daha kolay oluyor, çekim gücü gayet yeterli V12’nin ve lazer başlıkla tozu atlama şansınız kalmıyor zaten. Sürekli tetiğe basma derdi de yok 🤌🏻
gulse_uyak Biz3kisiyiz_ piyadadaki hemen hemen bütün süpürge markalarını denemiş biri olarak yazıyorum dyson elim ayağım. evet başlık değiştirmek zor ama alıştım.bana hiç ağır gelmiyor düğmeye basmaya da alışıyorsun.dip köşe içinde her başlığı mevcut aslında.üzülme alışırsın zamanla ve iyiki almışım diyeceksin
Biz3kisiyiz_ jd16 kullandım ya değişim olmaz sonuçta bunu iade ediyorum diğerini alıyorum. Alışmaya çalışıyorum artık 😂
Ygmr2712 Biz3kisiyiz_ yeni yazıyorum kusura bakmayın yeni gördünm. Hayır sürekli onu silersem benim refahım nasıl artsın 😅 çok kirli görünce eşim sinir olup siliyor ben hiç ellemiyorum ona batana kadar 😅
Arzummmm LadyGugu memnunsunuz di mi? V12s detect slim total clean extra mı yazıyor kutunun üstünde? Yurtdışı alma durumum var da bilene sormak istedim
Anneumudu Biz3kisiyiz_ parmak basmasına bişey diyemicem bende gen5 var halı uçlarında takılıyor dediğin gibi fakat süpürme ucunda (+ üçgen - ) var onu - yaptım şuan daha rahat ve otomatik modda süpürüyorum.
yeniaday1 Biz3kisiyiz_ bende ilk aldığım zaman pişman olmustum hem kullanamıyordum hem sizin yaşadığınız sorunları yaşıyordum ama biraz alışınca şu an diyorum ki iyi ki almışım elim ayağım oldu resmen çok pratik yani kullandıkça alışacaksınız emin olun