Asyabuse Biz3kisiyiz_ bu arada 15 gün koşulsuz iade var diye biliyorum ver onu al 12yi 😂😂 bende bugğn 15 aldım manevra yaparken zorlandım ama alışcak gibiyim 😂 ama ağır yaa neysee kol kası yaparım 😁
Biz3kisiyiz_ Asyabuse ahaha iyi yönden bakıyorum diyorsunuz 😂😂 iade olayı yok sanırım ya sadece Dyson ın internet sitesinden alınca oluyor diye biliyorum. Aman kullandım artık bugün daha pratiktim ve kolum falan ağrımadı 😂
Biz3kisiyiz_ Ygmr2712 bende aparat değiştirmekle pek uğraşamam işte hafta da bir-iki falan koltukların üzerini süpürürüm tamam 🙈 o dediğiniz kıvrım başlığı bugün çıkarıp öyle kullandım gerçekten çok rahat ettim basma yerine de alışıyorum sanırım bugün dünkü gibi zorlanmadım hiç 😂 ya bişey sorcam acaba deposu dolunca her defasında siliyor musunuz?
Ygmr2712 Biz3kisiyiz_ yeni yazıyorum kusura bakmayın yeni gördünm. Hayır sürekli onu silersem benim refahım nasıl artsın 😅 çok kirli görünce eşim sinir olup siliyor ben hiç ellemiyorum ona batana kadar 😅
Biz3kisiyiz_ Asyabuse denedim denedim o hep en düşük te eksi de. Ama şeymiş motor gücünü ben hep auto da kullandım orta ayarda ondan oluyormuş Eco da kullandım bugün sorun olmadı şükür 🙏😂
Asyabuse Noname21 dysonın kendi standından veya kendi sitesinden aldıysanız 2 yıl içerisinde su çekmeden kaynaklı problem hariö her şeyde değişiyor yenisini yolluyormuş. Bi müşteri hizmetlerini arayın bence
Ayses6 Aklıma şey geldi ben hamileyken görümcem demişti ki doğum hediyesi olarak robot süpürge aldır demişti bende demiştim ki ben niye süpürge alım ben onla mutlu olmam o bir hediye değil benim için hakaret demiştim bana 1 ay surat yapmıştı
Biz3kisiyiz_ Bbttnnnannesi burdan bı kaç taktik aldım kullanımı için daha pratik oldu kolum ağrımadı en azından 😂 iade etmem gibi şimdilik bakalım daha alalı 3 gün oldu 🙈 ayrıca iade olmuyor diye biliyorum
Biz3kisiyiz_ Eminos evet öyleymiş oradayken söylediler bizede büyükleri almaz ama küçükleri çeker sonra depoyu bosaltabilirsiniz dedi. Ama hemen patlamaz ya cam değil ki depo kısmı sert organik çizilir ama kırılmaya dirençli bir hammadde yani öyle olması lazım 😂
Eminos Biz3kisiyiz_ depo kismini demedim zaten onlarin filtresi icin deniyor filtreyi bozar anlaminda diyorlar
Elifeliscaglar LadyGugu ve v12 sanırım çok daha hafif değil mi ? Bende kablolu dyson var çok memnunum ama işte kablo olayı rahatlığı yok robot süpürgede günlük ihtiyacımı karşılıyor bende dikey istiyorum v12 düşünüyordum tavsiye ediyorsunuz ozaman
LadyGugu Elifeliscaglar Evet, kesinlikle dikey süpürge ile daha kolay oluyor, çekim gücü gayet yeterli V12’nin ve lazer başlıkla tozu atlama şansınız kalmıyor zaten. Sürekli tetiğe basma derdi de yok 🤌🏻
gulse_uyak Biz3kisiyiz_ piyadadaki hemen hemen bütün süpürge markalarını denemiş biri olarak yazıyorum dyson elim ayağım. evet başlık değiştirmek zor ama alıştım.bana hiç ağır gelmiyor düğmeye basmaya da alışıyorsun.dip köşe içinde her başlığı mevcut aslında.üzülme alışırsın zamanla ve iyiki almışım diyeceksin
Biz3kisiyiz_ jd16 kullandım ya değişim olmaz sonuçta bunu iade ediyorum diğerini alıyorum. Alışmaya çalışıyorum artık 😂